Filip Lamprecht dementerar ryktena om uppbrottet från Peg Parnevik

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

TT
Filip Lamprecht charmade tittarna och kammade hem vinsten i Let's dance 2021. Men under resans gång har han fått handskas med rykten om att han och flickvännen Peg Parnevik gjort slut, något som dementeras i P4 Extra.
– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.
15 maj, 2021
0:46

Efter reklamen: 5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

I lördags var det dags för den stora Let's dance-finalen. Där ställdes Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm mot Filip Lamprecht och Linn Hegdal. Och de som slutligen kammade hem vinsten i programmet var Filip och Linn!

Och även om de båda dansparen gjorde allt för att vinna fanns ingen rivalitet mellan Filip och Anis. Tvärtom har de blivit goda vänner under dessa veckor, något som Filip Lamprecht konstaterade i TV4:s Nyhetsmorgon innan finalen:

– Vi har drömt om att stå i final tillsammans sen dag ett.

Finalisterna Anis Don Demina och Filip Lamprecht.

Anis Don Demina och Filip Lamprecht kämpade för vinsten i Let's dance-finalen.

Karin Törnblom/TT

Filip Lamprecht om realtionen med Peg Parnevik

Förutom pressen att dansa inför en stor tv-publik har Filip Lamprecht behövt dras med rykten och kommentarer på sociala medier som handlar om att han och flickvännen Peg Parnevik gjort slut. Det intensifierades när de hon avföljde pojkvännen under en kort period.

I en intervju med P4 Extra fick Filip Lamprecht frågan om hur det är så att de gjort slut eller inte.

– Jag kan säga emot det. Det är spekulationer, alltihopa. Det är ingenting som är nytt heller, det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra, säger han och får sedan den raka frågan om de fortfarande är ett par.

– Vi är fortfarande tillsammans, säger han.

”Har varit en extremt tuff period”

Under den här tiden har Peg Parnevik fått utstå en hel del hat på sociala medier, så pass mycket att hon valde att ta en kort paus från Instagram.

– Det har varit en extremt tuff period för henne, det är folk som valt att skriva och höra av sig till henne och skriva elaka saker. Det är extra svårt när jag valt att ställa upp på något som är fantastiskt roligt. Att det hamnar på henne... Jag är frustrerad och blir ledsen och man vill ju bara kunna ta den känslan ifrån henne, säger Filip Lamprecht.

– Men samtidigt, vi mår bra och fokuserar på oss och rör oss framåt. Att folk beter sig så är inget man vill ge luft åt.

Foto: TT