Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Felix Sandman spelar i norska Netflix-serien Home for Christmas

11 jul, 2019 
AvEmma Castman
Efter skådespelardebuten i succéserien Störst av allt berättar Felix Sandman nu om sitt nya projekt. Den norska originalserien Home for Christmas som släpps på Netflix senare i år.
Annons

I början av april i år släppte Netflix sin första svenska serie, Störst av allt, där Felix Sandman spelar rollen som Sebastian – en fängslande men oberäknelig ung kille med drogproblem och knepiga familjeförhållanden.

Serien blev snabbt en succé och Felix Sandmans skådespelarinsats hyllades av många.

”Att låta den forne pojkbandsmedlemmen och Melodifestivaldeltagaren Felix Sandman skådespelardebutera i rollen som skolskjutaren Majas medskyldige pojkvän visar sig vara ett genidrag. Hanna Ardéhn gör en stark och trovärdig insats som den duktiga överklassgymnasisten som dras till skolans snyggaste kille som – såklart – visar sig vara ett riktigt as, men det är Sandman som lyser starkast i skådespelarensemblen”, skrev SVT i samband med seriepremiären.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Nu berättar Felix om sitt nya Netflix-projekt. Den norska originalserien Home for Christmas (Hjem til jul).

Då släpps Home for Christmas på Netflix

Redan i mars i år stod det klart att Störst av allt-regissören Per-Olav Sørensen är aktuell med en ny norsk originalserie för Netflix där Felix spelar en av rollerna.

Annons

Serien handlar om Johanne (Ida Elise Broch) och hennes 24-dagars jakt på den perfekta dejten att ta med hem till familjen över jul.

”Med denna extremt begåvade grupp av skådespelare och författare ser vi väldigt mycket fram emot att skapa en dramakomedi till jul. Förhoppningsvis kommer det att ge publiken en feelgood-känsla, något att skratta åt och förhoppningsvis även något att tänka på”, sa Per-Olav Sørensen i ett pressmeddelande i samband med att nyheten släpptes.

När Expressen TV intervjuar Felix efter hans uppträdande på Allsång på Skansen berättar han själv om projektet som släpps senare i år. Han förklarar till exempel att det inte finns några likheter mellan rollen som Sebastian i Störst av allt och den han spelar i Home for Christmas.

”Det är roligt att få göra den första svenska och den första norska serien– och jag spelar inte en roll som är lik Sebastian”, säger han.

Han förklarar också att han älskar att skådespela, men att musiken alltid kommer vara det han prioriterar först.

”Så gott som det går så vill jag kunna kombinera, men musiken är alltid nummer ett för mig”.

Foto: Johan Paulin/Netflix

Läs mer:

Annons