Felix Sandman om kärleken till flickvännen Andrea Kallström

Felix Sandman och Andrea Kallström

Felix Sandman är upp över öronen förälskad i flickvännen Andrea Kallström. I Hellenius hörna berättar han om framtidsplanerna och svårigheterna att kontrollera alla de starka känslorna.
04 november, 2019

Felix Sandman och Andrea Kallström har varit ett par sedan förra sommaren, men innan dess var de vänner i hela tio år. Andrea Kallström är också artist och har tillsammans med Zara Larssons lillasyster Hanna Larsson, 19, popduon Lennixx.

När Felix igår kväll gästade Hellenius hörna pratade han mycket och öppet och kärleken till flickvännen. Att han är en väldigt kärleksfull pojkvän som går all in för sin partner är det ingen tvekan om. Så pass att Felix mamma påpekat att han måste ta det lugnt så att han inte ska kväva henne, berättar han för David Hellenius.

– Men nu har mamma insett att jag har hittat min soulmate, min andra halva som kväver mig tillbaka. Ömsesidigt kvävande!

Felix Sandman om att flytta ihop med Andrea Kallström

Trots att de är så unga finns det klara framtidsplaner utstakade. Felix Sandman är hundra procent övertygad att de två ska leva ihop:

– Hon är min själsfrände. Vi ska gifta oss och skaffa barn, hundra procent, har han tidigare berättat för Hänt. Ett naturligt första steg på vägen är att flytta ihop – vilket Felix Sandman berättade i Hellenius Hörna att de i princip gjort.

Tidigare bodde de båda fortfarande hemma hos sina föräldrar och eftersom Felix ofta var på resande fot med jobbet, ville han gärna passa på att träffa familjen när han var hemma.

Men visst sågs paret ofta, och Felix tillbringade mycket tid hemma hos Andrea redan då. Men hos David Hellenius erkände han att han numera mest bor hemma hos Andrea och hennes mamma.

En av anledningarna till valet, förutom kärleken, är att han själv kommer från Värmdö utanför Stockholm, medan Andrea och hans mamma bor i Djursholm, vilket ligger närmare stan.

– Det blev mer naturligt, jag sa ju inte ”nu tar jag mitt pick och pack och drar” och flyttar någonstans. Men det har skett naturligt bara, förklarar Felix.

Än är det dock för tidigt för dem att flytta ihop ”på riktigt”.

– Jag vill flytta hemifrån men tiden är inte rätt, säger Felix Sandman.

Han får även bevisa hur det ligger till med de husliga kunskaperna, när David Hellenius testar vad han kan om tvätt, disk och bäddning.

Gillar dominanta tjejer

Helst verkar han vilja ligga i en obäddad säng, dock… Nya låten Mood for you är inspirerad av hans och Andreas relation, berättar han:

– Den här lusten och jag vet inte… att tid och rum inte spelar någon roll. Man är så jävla sugen på varandra hela tiden. Det enda man vill är att dra hem och… mysa.

Felix Sandman erkänner också att han gillar när någon bestämmer över honom.

– Jag gillat att bli dominerad. Att någon kör med en.

Hellenius hörna sänds söndagar klockan 20.30 på TV4 och på TV4 play – se hela intervjun här.

Felix Sandman pussar flickvännen Andrea

Hem och mysa snart?

Källa: TV4, Hänt

Bild: TT

LÄS MER:

Efter succén med Störst av allt – Felix Sandman berättar om nya Netflix-succén

Felix Sandman: ”Jag förstår vilken kraft sociala medier har”