Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Felix Sandman och Benjamin Ingrosso uppträder live på Dplay

11 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
BOYS WITH EMOTIONS och The Dirt är bara två av hitlåtarna som Felix Sandman och Benjamin Ingrosso ska framföra i sina nya livekonserter. Då kan du streama spelningarna på nätet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens världBrand logo
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens värld

Den pågående coronakrisen har tvingat många svenska konsertarrangörer att skjuta upp eller ställa in sina evenemang. Hur det blir med sommarens alla spelningar återstår att se, men än så länge gäller Folkhälsomyndighetens förbud mot allmänna sammankomster med över 50 personer.

Tack och lov kan vi njuta av musik ändå! En hel del artister väljer nämligen att streama sina konserter för att sprida ljus och glädje i självisoleringen, bland andra artisterna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman.

”Konstigt men också väldigt fint”

Killarna, som även är nära vänner, ska nu uppträda med nya livekonserter på Discovery Networks Swedens plattform Dplay: 

Så glad och tacksam för att få möjligheten att giga tillsammans med mitt band trots den rådande situationen i världen. Väldigt speciellt att inte kunna köra inför publik men jag hoppas folk kan få lite hopp och glädje och känna samhörighet och värme genom musiken i denna tuffa tid, säger Benjamin Ingrosso i ett nytt pressmeddelande. 

Annons

Felix Sandman tillägger:

Konstigt men också väldigt fint att få köra ett livegig på detta sätt trots situationen i världen idag. Saknar redan att köra inför publik och känna energin från mina fans men jag tror att vi tillsammans via musiken med mera kan få styrka och energi att ta oss igenom detta och gå mot en ljusare framtid. Ta hand om varandra.

En bild på artisterna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman på Allsång på Skansen.
Benjamin Ingrosso och Felix Sandman har flera gånger stått på scen tillsammans, bland annat på Allsång på Skansen.

Då kan du se livekonserterna med Felix Sandman och Benjamin Ingrosso på Dplay

De nya livekonserterna ska sändas från en folktom arena, som du kan se exklusivt på Dplay från och med den 15 maj – alltså redan nu på fredag:

– Vi ser verkligen fram emot att kunna ge vår publik två helt magiska konserter med några av Sveriges främsta artister. Inte minst i en tid som denna då livemusik är snudd på omöjlig att uppleva, annat än via digitala plattformar. Det känns viktigt och fantastiskt att på detta sätt få uppleva livemusik ändå, trots denna märkliga tid vi alla befinner oss i, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent på Discovery Networks Sweden.

Foto: Karin Törnblom/TT

LÄS MER: 

Se Benjamin Ingrosso som Sebastian i Störst av allt

Så ser familjerna Wahlgren och Ingrossos släktträd ut 

Felix Sandman: ”Jag vill uppmana killar att visa känslor”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons