Experten: Så mycket kostar Gwen Stefanis förlovningsring – sen den här

Gwen Stefani och Blake Shelton har dejtat i fem år och nu har de förlovat dig.

Nu resonerar de amerikanska smyckesexperterna om vad ringen som Gwen Stefani fick när Blake Shelton friade härom veckan kostar, och här är svaret!
04 november, 2020
Slå på ljud

Härom veckan blev det känt att countryartisten Blake Shelton, 44, gått ner på knä och friat till popstjärnan Gwen Stefani, 51. Och visst svarade hon ja.

Den fantastiska nyheten delade paret med sig på sina sociala medier:

”Hej Gwen Stefani, tack för att du räddade mitt 2020, och resten av mitt liv. Jag älskar dig. Och jag hörde ett JA!”, mös Bleke Shelton på Instagram intill en bild där turturduvorna håller om varandra samtidigt som de delar en kyss.

Och Gwen Stefani ville inte vara sämre och delade samma bild där hon även visar upp sin nya förlovningsring med orden: ”Ja tack!”.

Den amerikanska smyckesexpertens utlåtande

Nu har då de amerikanska smyckesexperterna tagit sig en noggrann titt på fingersmycket och konstaterat att det där inte är en billig ring! Sajten Marie Claire har nämligen varit i farten och frågat runt bland smyckessnillena och Katie Zimmerman, chef på smyckesföretaget Blue Niles, gav ett ungefärligt pris på vad stenen ska ha kostat.

– Det verkar vara en rund eller i alla fall en oval sten med en pavé platinasättning, så jag tror att vi pratar om ett värde på 700.000 - 800.000 dollar, rapporterar sajten att juveleraren kommit fram till.

Vilket är motsvarande sju miljoner kronor!

Gwen Stefani och Blake Shelton har dejtat i fem år

Vidare rapporterar sajten att Blake Shelton ska ha varit väldigt ur tiden, eller traditionsenlig om man så vill. För tydligen ska countrystjärnan gått och frågat Gwens pappa Dennis Stefani om dotterns hand strax innan frieriet.

Gwen Stefani och Blake har varit ett par sedan 2015 efter det att de möttes i programmet The Voice– där de båda var talangcoacher. Och idag är Blake bonuspappa till Gwens tre söner Kingston, 14, Zuma, 12 och Apollo, 6, – som hon har tillsammans med ex-maken Gavin Rossdale.

Se förlovningsringen här

Puss, puss och bling, bling!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gwen Stefani och Blake Shelton har förlovat sig

Kändisarna som är lika gamla – de föddes samma år

Kändisarna frossar i nostalgi – här är 12 härliga bilder