Eric Saade och Nicole Falcianis bröllop ställs in

Nicole Falciani och Eric Saade på ELLE-galan

Nicole Falciani och Eric Saades bröllop ställs nu in. ”Vi kan ju så klart inte göra det. Vi jobbar på ett nytt datum”, säger han i en intervju.
06 april, 2020

Nyårsafton 2018 förlovade sig bloggerskan Niciole Falciani med artisten Eric Saade. Paret firade nyår i Dubai och där bestämde sig han för att gå ned på knä.

”Hon sa JA”, skrev han i ett inlägg på Instagram, där följarna också fick se förlovningsringen som prydde Nicoles ringfinger.

https://www.instagram.com/p/BsF9n9fgSMi/

Nicole Falciani ryter ifrån

Nicole hade då länge skrivit om att hon längtade efter att få gifta sig och fler gånger gett sin pojkvän pikar om att han borde fria. De båda var därför överlyckliga över att äntligen få planera sitt bröllop!

Nu i maj skulle bröllopet ha gått av stapeln i Italien, men redan för flera veckor sedan hintade Nicole om att giftermålet riskerade att bli inställt. På bloggen och på sociala medier hade hon fått flera frågor gällande just det eftersom coronaviruset redan då hade stor spridning i Italien.

”Är så less på dom frågorna! Jag och Eric har tillräckligt att tänka på som det är, och det räcker att vi för den diskussionen med våra gäster, inte med okända människor. Först och främst kommer vi inte bestämma något nu. Det är ett beslut vi kommer ta närmre inpå”, skrev Nicole på sin blogg.

Eric Saade om det inställda bröllopet

Nu bekräftar Eric Saade att bröllopet är inställt.

– Vi kan ju så klart inte göra det. Vi jobbar på ett nytt datum, säger Eric Saade i P4 Extra.

Han tycker självklart att det hela är tråkigt, men påpekar samtidigt att det finns viktigare saker än en inställt bröllop att tänka på just nu.

– Ska jag vara helt ärlig är datumet det minst viktiga, det viktigaste är att vi ska gifta oss, inte vilket datum. Så jag är väldigt positiv. Ingen kan styra över det här, världen ser ut som den gör och vi ska trots allt gifta oss. Håller man den tanken känns det ganska positivt ändå, säger han.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:
Nicole Falciani släpper bröllopskollektion till sommaren 2020

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop

Så mycket kostar kändisarnas förlovningsringar