Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Emma Watson: Så förstörde Harry Potter-filmerna mitt kärleksliv

26 okt, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
emma watson
Harry Potter-skådisen Emma Watson berättar om en väldigt prekär situation som uppstod under ett mysigt hångel.
Annons
TV: Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
TV: Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

Harry Potter-skådisen Emma Watson har förklarat att hennes roll som Hermione Granger i de omåttligt populära filmerna om åtta stått i vägen för hennes kärleksliv.

– Jag hånglade med en person när jag plötsligt dök jag själv upp på tv:n bakom oss, och jag hör liksom Harry Potter-melodin samtidigt som jag kysser den här personen. Så jag typ, ”Ska jag stänga av? Ska jag bara ignorera det här? Tänker han på detta? Eller är det bara jag som märker det här? Det kanske inte är så att han inte känner igen Harry Potter-låten? Det är nog bara jag”, berättade hon i modemagasinet Vogue i fjol.

Emma Watsons plötsliga paus

Emma Watson var tio år gammal när hon påbörjade sin skådespelarkarriär med rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmerna. Och sedan har karriären rullat på fint. Men under våren gick ryktet om att Harry Potter-skådisen Emma Watsons skulle ta ett kliv bort från skådespelaryrket.

Annons

– Hon är overksam och kommer inte heller ta sig an nya projekt inom en överskådlig framtid, berättade Watsons agent enligt sajten Daily Mail i mars.

Uttalandet i kombination med att stjärnans sociala medier-konton sällan uppdateras fick alla Emma Watson-fans att gå i taket. Men tack och lov kom senare ytterligare information som slog fast att hon inte slutar skådespela. Utan att hon bara tar sig en liten välbehövd paus. Kanske för att återigen kunna lägga lite fokus på sitt kärleksliv, vem vet?

Emma Watson är tillbaka

Men sedan ett par veckor tillbaka är det åter liv i hennes sociala medier-konton och hon har även – för första gången på tre år - äntrat röda mattan, nu under The Earthshot Prize Awards i London! Så något verkar vara på G. Bara härom veckan fick hon även intervjua Al Gore med anledning av stora miljöfrågor – vilka hon bedriver med stort engagemang.

Senast vi kunde se Emma Watson på vita duken var i filmen Unga kvinnor från 2019 där hon spelade karaktären Meg March.

TV: 5 skådisar som nästan fick en roll i Harry PotterBrand logo
TV: 5 skådisar som nästan fick en roll i Harry Potter

Foto: TT

Annons