Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Emma Stones dotters namn avslöjat – döpt efter gammelmormor

24 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Emma Stone är aktuell som Cruella de Vil.
För två månader sedan blev Emma Stone och Dave McCary föräldrar till en liten dotter.
Nu visar det sig att de döpt barnet efter skådespelarens mormor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker om Emma Stone du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Emma Stone du kanske inte visste

Tidigt i år började det ryktas om att skådespelaren Emma Stone blivit gravid. Det blev en hel del skriverier när Us Weekly kunde visa upp bilder på skådespelaren och hennes vän på promenad – och där kunde man tydligt se att hon var gravid.

– Hon verkar väldigt glad och exalterad över att snart bli mamma, hon går hela tiden runt och tjoar och tjimmar, berättar en källa till sajten och förklarar att Emma Stone fortfarande håller igång vad gäller motion, sitt sociala liv och att hon även hunnit jobba lite men att hon inte ville bekräfta detta själv.

Hemliga bröllopet

Och det var inte allt som hon och partnern Dave McCary höll hemligt. I september förra året gifte de sig, något som bland annat People kunde slå fast.

Annons

Paret träffades när Emma Stone gästade Saturday night live 2016. Dave McCary arbetar på programmet som manusförfattare och regissör och när de möttes slog det gnistor direkt! Efter att ha dejtar i ungefär tre år förlovade de sig 2019 och året därpå ska de alltså ha gift sig.

I mitten av mars kom alltså deras lilla dotter till världen, och även där håller de detaljerna för sig själva. De är ännu inte visat upp barnet och har heller inte avslöjat namnet.

Dotterns namn: Louise Jean McCary

Det här däremot TMZ gjort. Sajten har fått tag på födelsebeviset som berättar att dottern heter Louise Jean McCary. Och det finns en fin bakgrund till namnet. Emma Stones mormor heter nämligen Jean Louise, och hennes mellannamn är Jean.

Det är med andra ord ett familjenamn som förs vidare!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons