Emma Stone fyller 30 – här är hennes visdomsord

Skådespelerskan Emma Stone fyller snart 30 år. Precis som många andra funderar hon på att så småningom skaffa barn och gifta sig. Men det finns en sak som är viktigare än allt det där – hennes vänner.
17 augusti, 2018

Att fylla 30 är en stor milstolpe i de flesta tjejers liv. Borta är 20-årsålderns lite kravlösa tillvaro och plötsligt är du ”vuxen på riktigt”, med allt vad det innebär.

Är det dags att börja plugga igen? Kanske skaffa barn? Eller något helt annat? De är vanligt att tänka en hel del på framtiden när man fyller jämnt, men ibland kan det kännas lite läskigt.

Emma Stones egna visdomsord

Det kan skådespelerskan Emma Stone hålla med om – hon fyller faktiskt 30 i november i år. I det senaste numret av amerikanska ELLE berättar hon för nära vännen Jennifer Lawrence om hon blivit visare med åren och vad hon isåfall lärt sig på vägen.

– 20-årsåldern var väldigt intressant, både på ett positivt och ett negativt sätt. Det är konstigt hur saker verkligen tar form när man närmar sig 30. Nu, när jag får jobba med det jag älskar och träffa nya människor tänker jag bara ‘ men vad vill jag göra mer som vuxen?’.

Stone har det senaste året varit tillsammans med filmskaparen Dave McCary och kanske kommer paret snart att få höra ljudet av små fötter. Skådespelerskan funderar nämligen allt mer på att bilda familj:

– Som tonåring fanns det inte en tanke på att jag skulle gifta mig eller skaffa barn, men ju äldre jag blir desto mer känner jag att jag vill det.

Men vad är då allra viktigast för henne? Vänner, såklart.

– Vänskap är allt. Det är en annan insikt jag fått. Du väljer verkligen en egen familj som får följa dig genom nästa fas i livet.

Läs mer:

Jennifer Lawrences ”hån” av Emma Stone är det mest relaterbara vi har sett idag!

Happy Jankell: ”Emma Stone är min senaste crush”

Girls Jemima Kirke om Jessa – och att fylla 30 år

Foto: IBL

Via: Bustle