Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Emma Roberts har blivit mamma – det heter sonen

29 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Emma Roberts har blivit mamma – så heter sonen!
Efter åren med endometrios avslöjade skådespelaren Emma Roberts att hon och kärleken Garrett Hedlund väntade en son. Lyckan var total och den 27 december kom storken till paret!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
(ELLE) 8 saker du inte visste om Emma RobertsBrand logo
(ELLE) 8 saker du inte visste om Emma Roberts

Nu har skådespelaren Emma Roberts gått och fött sitt allra första barn! Emma Roberts som alltid drömt om att bli mamma är nu överlycklig över att sonen kommit till jorden.

Enligt sajten TMZ heter den lille Rhodes, och vägde ungefär fyra kilo när han kom ut. Sajten låter även veta att Emma Roberts och kärleken Garrett Hedlund ”mår bra” efter förlossningen. Ännu har inte Emma Roberts eller Garrett Hedlund bekräftat nyheten själva.

Emma Roberts ville helst ha en son

Det var i augusti som paret meddelade att de väntade barn, och i samma veva avslöjade de även att de väntade en pojke. Något som Emma Roberts såg som enorm fördel eftersom hon hade shoppat loss på tok för mycket om det var en dotter.

Kvinnliga läkarens besked – Emma Roberts lider av endometrios

Emma Roberts har som tidigare nämnt drömt om att bli mamma hela sitt liv, men eftersom hon lider av endometrios var det ingen lätt match för henne att bli gravid. Men att hon hade sjukdomen var inget hon visste om förens hon bytte från en manlig läkare till en kvinnlig.

Annons

– Jag fick reda på att jag lidit av endometrios. Eftersom jag alltid haft så otroligt ont, så pass att jag ofta tvingats sjukskriva mig från skolan och möten, gick jag till läkaren. Men den manliga läkaren kollade inte upp det. Jag kände att jag ville byta till en kvinnlig läkare och det var i efterhand det absolut bästa beslutet.

Emma Roberts: ”Då hade det redan påverkat min fertilitet”

Emma Roberts berättar att hon inte vågade stå fast vid sin känsla eftersom hon var rädd att den manliga läkaren skulle tycka att hon var dramatisk. Så hon bytte läkare.

– Men då hade det redan påverkat min fertilitet, förklarade den nya läkaren alltså. Och hon tipsade mig om att frysa in mina ägg. Om jag ska vara helt ärlig, så var jag fullkomligt livrädd. Bara tanken av att gå igenom allt det där, och att jag kanske inte skulle kunna få barn, förklarar hon.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gravida Emma Roberts om läkarens besked – efter åren med endometrios

Gravida Emma Roberts avslöjar varför hon helst vill ha en son

Här är de mest ikoniska frisyrerna året du föddes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons