Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Emily in Paris-skådisen Lily Collins har gift sig med Charlie McDowell

08 sep, 2021 
AvElin Jonsson
EMILY IN PARIS-SKÅDISEN LILY COLLINS vackra bröllop med CHARLIE MCDOWELL
I en brudklänning från Ralph Lauren med spetsluva sade Emily in Paris-skådisen Lily Collins häromdagen ”Ja” till sin Charlie McDowell. Nu berättar hon om lyckan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

”Det som började som en saga har nu blivit min verklighet för all framtid. Jag kommer aldrig kunna förklara fullt ut hur överväldigande underbara de senaste dagarna har varit, men magiskt är det närmsta jag kan komma”, berättar skådespelaren Lily Collins, 31, på sina sociala medier när hon avslöjar giftermålet med sin filmregissör Charlie McDowell, 38.

lily collins i bröllopsklänning vid ett vattenfall kysser nyblivna maken charlie mcdowell.
Lily Collins i en vacker spetskreation med luva från Ralph Lauren kysser maken Charlie McDowell.

Lily Collin och Charlie McDowells bröllop

”Jag ville aldrig vara någons så mycket som jag ville vara din, och nu är jag din fru”, fortsätter Lily Collins skriva intill bröllopsbilderna där man och hustru poserar i en fin skogsdunge.

Annons

Bröllopet ägde rum den 4 september i Colorado, vilket är precis ett år efter det att Lily Collins och Charlie McDowell gick och förlovade sig. Dottern till musikmannen Phil Collins och Charlie McDowell har varit ett par i två år nu och båda skriver under på att de aldrig varit lyckligare än just nu.

”Nu är vi varandras för alltid. Jag älskar dig nå så otroligt”, fortsätter texten.

Charlie McDowell är son till A Clockwork Orange-skådisen Malcolm McDowell och Gilbert Grape- skådespelaren Mary Steenburgen – så de nyblivna makarna är båda vana med ett liv i rampljuset!

Lily Collins slog igenom stort under pandemin

Kändisdottern Lily Collins slog igenom stort när hon dök upp i Netflix-succén Emily in Paris som hade premiär mitt i pandemin.

I serien får vi följa amerikanskan Emily Cooper (Lily Collins) som skickas till Paris för att jobba med marknadsföringsbyrån Savoirs sociala medier. Till en början är medarbetarna på det europeiska kontoret skeptiska till den unga och nytänkande kollegan, men snart inser de att hon skapar engagemang som ingen annan.

Annons

Inspelningarna till säsong 2 påbörjades i våras, och i de nya avsnitten som kommer ha premiär inom kort fortsätter Emilys äventyr i Frankrike, och den är gången även på landets riviera.

Lily Collins om relationen till maken

Tidigare i år berättade Lily Collins hur hennes och Charlie McDowells relation stärktes under pandemin.

– Livet i karantän har gjort att många par har valt att gå skilda vägar, men den tid vi tillbringat tillsammans gjorde bara att vi blev starkare, sa hon i magasinet L’Officiel och fortsatte:

– De flesta har bara kunnat vara sig själva under de senaste månaderna, eftersom det inte funnits så mycket som distraherar.

Foto: TT/Instagram

TV: Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
TV: Därför pratar alla om Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons