Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Det kommer säsong två av Emily in Paris att handla om

23 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
Det kommer hända i säsong två av Emily in Paris.
Emily in Paris kommer tillbaka med en andra säsong på Netflix. Men vad kommer egentligen att hända i säsong två? ELLE har samlat alla ledtrådar (och uttalanden) som avslöjar fortsättningen på äventyret i Paris.
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

I slutet av 2020 stod det klart att den populära Netflix-serien Emily in Paris kommer tillbaka för en säsong två. Det blev officiellt när Netflix publicerade ett brev från Emilys (spelad av Lily Collins) fiktiva chef Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) som förlänger den amerikanska karaktärens vistelse i Paris.

Redan innan en säsong två blev officiell berättade seriens skapare Darren Star för E! News att han redan hade idéer för vad som skulle kunna hända karaktärerna i en potentiell nästa säsong.

– Jag tror att Emily kommer stå inför några riktigt tuffa val. Serien handlar väldigt mycket om hur hon har vissa förväntningar men att inget är som hon hade trott. Det handlar hela tiden om att utmana hennes amerikanska syn på världen, sa Darren då.

Annons

Är Camille kär i Emily?

Även flera av skådisarna i serien har hintat om vad som kommer att hända i nästa säsong. Lucas Bravo, som spelar Gabriel, hintade om att vi kanske får se helt nya kärlekskonstellationer i kommande avsnitt.

– Jag tänker på Camille, när hon kysser Emily på munnen, och ångrar sig minst sagt inte. Och sen, när dom ligger i sängen tillsammans är det kanske också ett frö som kommer växa. Allt kan hända i triangeldramat. Jag tror att Darren verkligen vill att andra säsongen ska vara väldigt öppensinnad.

Är Emily och Camille mer än vänner?

Ashley Park om andra säsongen av Emily in Paris

Även Ashley Park som spelar Mindy har öppnat upp kring vad vi kan förvänta oss inför succéseriens andra säsong. I en intervju med Vogue fick Ashley frågan om vad tittarna kan förvänta sig av fortsättningen på Emily in Paris.

Annons

– I säsong två är vi taggade på att Mindy har flyttat in i lägenheten tillsammans med Emily, i samma byggnad som Gabriel. Det finns mycket kul att se fram emot när Mindy och Emilys världar smälter samman mer. Det kommer bli mycket mer musik också, nu när Mindy är en konferencier på en episk dragklubb. Någon som har några musikförslag?

Ashley Park avslöjar vad som kommer hända i säsong 2 av Emily in Paris.

Då har säsong två av Emily in Paris premiär

Emily in Paris spelades in i Paris och på grund av Covid-19 har produktionen för en andra säsong skjutits upp. Lily Collins har tidigare sagt att produktionen förmodligen kommer börja någon gång under våren 2021. Har vi tur kanske premiären blir i slutet av samma år? Vi kommer självklart hålla er uppdaterade.

Foto: TT, Netflix

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons