Emilia Clarke träffade Beyoncé – och det gick inte bra

Emilia Clarke Beyoncé

Det är inte alltid lätt att träffa sin idol. Det går heller inte att förutspå exakt hur man kommer reagera. Det fick Emilia Clarke uppleva när hon träffade Queen Bey på en fest.
29 oktober, 2019

Emilia Clarke är ett fan av Beyoncé (vem är inte?). Och till skillnad från många andra stötte hon på Queen Bey på en Oscarsfesten.

I intervjuprogrammet The Graham Norton Show berättade hon om den gången Beyoncé och hennes man Jay Z gick fram till henne under festligheterna. Grejen var att hon inte alls var förberedd inför idolmötet. Och hennes reaktion var inte den hon önskade sig. Snarare tvärt om.

Började gråta vid mötet med Beyoncé

Chocken över mötet fick henne att brista ut i tårar. Men vem kan klandra henne?

– Jag förväntade mig inte att se dem, du vet, i verkligheten. Jag förväntade mig inte det alls. Jag kände bara ”Åh, gud, jag är bjuden”. Och Queen Bey gick fram till mig, och kollade på mig som att ”Åh, jag skulle vilja prata med dig”. Och jag reagerade inte alls så som jag tror att hon tänkt att jag skulle. Hon tänkte nog att det skulle bli ett coolt möte, men jag var bara ”Åh gud”. Jag hade druckit för många drinkar, började gråta och det gick inte bra. På riktigt så tårade sig mina ögon som att ”Jag kan inte hantera det här, det är för intensivt”.

Avslöjade fler detaljer hos Jimmy Kimmel

Emilia Clarke har berättat om sin reaktion på mötet med Beyoncé i flera tv-program. Hos Jimmy Kimmel avslöjade hon att hon samma kväll dessutom försökt hitta Beyoncé och Jay Z igen.

– Men jag kunde inte hitta dem för att jag grät. Mitt hjärta känns krossat för att jag klantade till det.

Låt oss hoppas att de möts igen så att Emilia Clarke får en ny chans!

LÄS MER:

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2019

Här träffas Beyoncé och Meghan Markle för första gången

Emmy Awards 2019 – här är stjärnorna på röda mattan

Beyoncé släpper nytt album – en hyllning till Lejonkungen