Elsa Hosks oro över dottern Tuulikkis framtid – efter åren i rampljuset

Elsa Hosk

TT
Elsa Hosk och pojkvännen Tom Daly fick i februari dottern Tuulikki. Nu delar Elsa med sig av rädslan inför framtiden.
19 juli, 2021
1:08

Efter reklamen: 10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset

(1:08)

Supermodellen Elsa Hosk har genom sin raketkarriär jobbat för de största modehusen som Dolce & Gabbana, Dior och Valentino. Hon har dessutom blivit en Victoria's Secret ängel och talesperson för deras ungdomslinje PINK. I februari födde hon sin första dotter Tuulikki. Nu berättar hon om rädslan kring dotterns framtid i det ofrivilliga rampljuset.

Elsa Hosks förlossning i hemmet

I september förra året meddelade Elsa Hosk att hon och pojkvännen Tom Daly väntar barn. Kort därefter lämnade även det gravida paret New York för att flytta till Los Angeles. Endast ett par månader senare var det dags för dotterns entré till världen. Elsa som valde att föda i nya hemmet delade detaljrikt med sig av förlossningsupplevelsen på Instagram.

”Det tar ett par timmar med att bara få ut hennes huvud. Tom håller i ett av mina ben och sköterskan det andra. Och min doula Carson heja på mig, precis som hon har gjort de senaste tolv timmarna. Störst framgång får jag när jag själv håller i mina ben och samtidigt trycker knäna upp i armhålorna”, skrev hon bland annat i den sex delar långa förlossningsberättelsen som hon därefter hyllades för.

Den elfte februari födde hon dottern Tuulikki Joan Daly.

”Den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag fick träffa dig. Stoltaste ögonblicket i mitt liv när jag födde dig”, skrev den nyblivna mamman i samband med att hon visade upp dottern på sociala medier.

Rädslan för Tuulikkis framtid

Idag har Tuuli, som hon kallas för, snart blivit sex månader gammal. Elsa svarar nu på följarnas frågor kring dotterns framtid.

”Är du rädd för din vackra dotters sociala liv i framtiden på grund av paparazzis och liknande?” frågar en följare under en frågestund på Instagram.

”Det suger att inte ha möjligheten att bestämma när vi ska visa vår dotter eller inte, när hon blir äldre vill jag inte heller att vuxna män ska gömma sig i bilar och buskar för att ta bilder på henne.. (eller mig själv för den delen). Det är definitivt läskigt och konstigt för barn. Vi sitter i bilen just nu och den gråa paparazzi bilen bakom har följt oss från vårt hus i fyrtiofem minuter, så vem du än är och ser det här - snälla lämna oss ifred. Tack” svarar Elsa på Instagram.

Foto: TT, Instagram