Elsa Hosks första omslag efter mammaledigheten

19 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
Elsa Hosks första omslag efter mammaledigheten
Supermodellen Elsa Hosk blev mamma i februari, och sedan ett par veckor tillbaka är hon åter i jobb. Nu pryder hon sitt första tidningsomslag efter dotterns födsel.
Annons
Elsa Hosks birth story
Elsa Hosks birth story

Elsa Hosk blev mamma för första gången i februari i år, när hennes och pojkvännen Tom Dalys dotter Tuulikki kom till världen. I april berättade Elsa Hosk att hon var tillbaka på jobbet efter förlossningen, och med sig hade hon dottern Tuulikki.

”Mammas första dag tillbaka på jobbet och kolla vem jag tog med mig”, skrev Elsa Hosk i ett inlägg på Instagram ihop med en bild på sig själv där hon ammar sin lilla.

Elsa Hosks första modellbilder efter mammaledigheten

Och nu får vi ta del av Elsas första omslag efter dotterns födsel. Hon pryder Vogue Russia i en grön morgonrock och matchande tofflor, framför poolen som ligger på hennes egen tomt i Los Angeles. I ett inlägg på Instagram berättar hon om sin första jobbdag efter mammaledigheten.

Annons

”Vi fotade det här kort efter att jag fött Tuulikki. Det var min första fotografering efter att jag blivit mamma och det var en så speciell dag och en lätt övergång till att börja jobba igen. Teamet kom över, vi lunchade i trädgården, jag matade mitt barn mellan plåtningarna, det var en explosion av vackra kläder runt om i huset, vi hoppade i poolen i slutet av dagen och pratade om några av mina största passioner, arkitektur och inredning, och så en liten sneak peak på från vårt nya hus!”, skriver Elsa Hosk.

Bilderna från Elsa Hosks hus i Los Angeles

Hon har delat med sig av ännu fler bilder från dagen där vi får, som hon själv berättar, en sneak peak från huset i LA som Elsa och Tom flyttade till under tiden Elsa var gravid med dottern Tuulikki. Flyttlasset gick från en otrolig lägenhet i New York, till ja, ett otroligt hus i soliga Los Angeles. Av bilderna att döma finns det inte en enda detalj eller vrå att klaga på.

Foto: Instagram, TT

Annons