Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elsa Hosks första år med dottern Tuulikki

03 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Elsa Hosks första år med dottern Tuulikki
I början av 2021 blev Elsa Hosk mamma till dottern Tuulikki. Nu har mamma och dotter hängt ihop i över ett år – och kärleksförklaringarna från mamma Elsas sida är inte få.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoriaBrand logo
Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoria

I februari 2021 blev supermodellen Elsa Hosk och Tom Daly föräldrar till dottern Tuulikki. Hennes fullständiga namn är Tuulikki Joan Daly, och på Instagram berättade Elsa mer om valet av namn till dottern.

”Döpt efter två starka kvinnor, min mamma och min partners mormor. Du kom till världen som en superkvinna med din näve vid ansiktet. Vi kommer att älska dig för evigt, baby Tuuli”, skrev Elsa i ett Instagram-inlägg.

Första året med dottern

Tidigare var Elsa orolig över hur en graviditet och ett moderskap skulle påverka hennes karriär, men i en intervju med Harpers Bazaar reflekterar hon kring att branschen ändrats till det bättre under åren.

Annons

– Jag har alltid varit rädd för att få barn eftersom jag växte upp i den här industrin där man är ”slut” som modell efter 30... Men i dag så är modeindustrin så annorlunda. Jag tror att kunderna alltid har varit intresserade i mer än bara ett vackert ansikte. Det handlar mer om vad du står för just nu. Att bli mamma tror jag adderar till det: det ger dig en ny bana, en ny dimension, ny förståelse och nytt perspektiv, säger Elsa i intervjun.

Nu har Tuulikki funnits i Elsa och Toms liv i över ett år, och dotterns första år på jorden skulle så klart firas med kalas! På Instagram har Elsa delat bilder från födelsedagsfirandet, som innehöll både ballonger, hattar och tårta.

Enorma kärleken till Tuulikki

På Tuulikkis första födelsedag passade Elsa också på att dela en kärleksförklaring till henne:

”Bara jag tänker på dig så vet jag att jag är den lyckligaste tjejen i världen. Inga ord kan beskriva min kärlek till dig. Grattis på din första födelsedag min ängel”.

Och med tanke på all den enorma kärlek som Elsa hyser för sin dotter är det ingen skräll att hon nu njuter av att dottern är extra mammig just nu.

”Tuuli i en mammafas”, skriver Elsa i ett nytt inlägg följt av flera kärleksfulla emojis.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons