Elsa Hosks dotter Tuulikki väcker reaktioner – slående lik pappa Tom Daly

elsa hosk

Elsa Hosk visar upp en bild 5 månader gamla dottern Tuulikki som får fansen att jubla – många tycker att babyn är slående lik pappan Tom Daly.
03 juli, 2021
Elsa Hosks birth story
0:59

Efter reklamen: Elsa Hosks birth story

(0:59)

Slå på ljud

Supermodellen Elsa Hosk, 32, blev mamma för första gången i februari. Tillsammans med sin partner Tom Daly, 34, postade hon en bild på den lilla familjen med orden:

"Lyckligaste dagen i mitt liv var när jag träffade dig".

När dottern Tuulikki Joan Daly nu hunnit bli 5 månader gammal postar Elsa en ny bild som fansen menar visar vem av föräldrarna som babyn brås på.

Amningen mötte kritik – Elsa Hosk gav svar på tal

Redan sju veckor efter dotterns födelse gick Elsa Hosk tillbaka till sitt jobb.

”Mammas första dag tillbaka på jobbet och kolla vem jag tog med mig”, skrev hon intill ett Instagraminlägg med bilder från när hon ammar dottern i framsätet på en bil.

Bilden skapade reaktioner och Elsa skrev senare i ett inlägg på Instagram story att:

”Det är väldigt intressant, alltså den mängd meddelanden jag får av män som blir förolämpade när man publicerar en bild på när man ammar. Liksom... Varför är det mest naturliga som finns så förolämpande för er? Bröst finns alltså endast till så att vi ska kunna mata våra barn”.

Så ser modellen på sin mammakropp

Elsa har på samma tema valt att bemöta de många kommentarer hon fått kring att kroppen förändras efter en graviditet. Modellen uppmanar sina följare att inte fokusera på att ”få tillbaka” någonting utan snarare njuta av det som är.

”Oavsett om någon har en platt mage kort efter sin förlossning eller om det tar flera år att få tillbaka sin, eller om kroppen aldrig kommer att se likadan ut igen, vilket oftast är fallet, så är allt normalt och okej! Alla kroppar är olika och det är fantastiskt”, lyder hennes budskap i den debatten.

Liknar dottern mamma eller pappa?

Men tillbaka till dottern och den nya bilden. Det är en selfie som Elsa tagit med dottern som fått fansen att reagera med förtjusning.

”Hon är så lik Tom, jag klarar det inte”, lyder en kommentar.

”Elsa snälla, posta en jämförelse mellan Toms och Tulis babybilder”, skriver en annan.

Men alla håller inte med. En tredje påpekar att dottern snarare liknar mamma Elsa.

”I takt med att hon blir äldre så börjar hon se ut precis som dig”, skriver följaren.

Nu är det upp till dig att avgöra, liknar baby Tuulikki mamma Elsa eller pappa Tom?

Foto: TT