Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Elsa Hosk visar upp sig – första bilderna efter förlossningen

26 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Elsa Hosk visar upp sig – första bilderna efter förlossningen
Härom veckan gick supermodellen Elsa Hosk och blev mamma för första gången. Och nu visar hon upp sig för första gången sedan dess!
Annons
Elsa Hosks birth storyBrand logo
Elsa Hosks birth story

Nyblivna mamman och supermodellen Elsa Hosk fick sitt första barn bara härom veckan. Dottern heter Tuulikki Joan Daly och hon föddes den 11 februari.

”Den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag fick träffa dig. Stoltaste ögonblicket i mitt liv när jag födde dig”, skrev den nyblivna mamman dagen därpå på sociala medier samtidigt som hon visade upp en bild på sig själv, sin partner Tom Daly och den nya lilla familjemedlemmen.

Hyllades för sin förlossningsberättelse

Strax efter förlossningen delade Elsa Hosk med sig av en otrolig förlossningsberättelse i sex delar, vilken hon hyllades för på sina sociala medier. I det sjätte kapitlet skrev modellen:

”När hon var var ute så höll jag henne. Jag ville aldrig släppa taget. Sköterskan undersökte henne och sedan gav hon tillbaka henne till min famn illa kvickt....Sköterskan säger sådant vi bör veta, men jag är för utmattad för att höra, jag hoppas Tom kommer ihåg. Moderkakan pressas ut med ett par sammandragningar och några tryck samtidigt som hon hänger över mig. Tom klipper av navelsträngen... Och vi ligger sedan i vår säng....”.

Annons

Elsa Hosk: ”Jag har glömt hur man poserar”

Nu slår även den nyblivna modellmamman fast att hon saknar att jobba, och att hon längtar tillbaka till catwalken. Och i samband med uttalandet om längtet tillbaka till jobbet, visar hon för första gången sedan förlossningen upp ett par nya bilder på sig själv på Instagram.

”Jag har glömt hur man poserar”, ”Och förlåt för att jag inte har borstat håret på två veckor” och ”Jag saknar catwalken så mycket!!!!”, skriver hon intill bilderna där hon trots tvivlet poserar fint i grönt!

Foto: TT/Instagram

Annons