Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elsa Hosk ryter ifrån efter att följarna anmält bilderna med dottern

15 sep, 2021 
AvJessica Rådne
elsa hosk med dottern
Nyblivna mamman Elsa Hosk, 32, ryter ifrån efter att följare reagerat på en serie bilder med dottern Tuulikki.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se Elsa Hosks fina birth storyBrand logo
TV: Se Elsa Hosks fina birth story

”Att posta en bild där jag är naken med mitt barn är inte barnpornografi. Det är någonting normalt. Händer dagligen. Över hela världen”, skriver modellen Elsa Hosk i sin story på Instagram. Detta sedan följare anmält en serie bilder hon postat.

Poserar naken med dottern i famnen

Bilderna i fråga föreställer Elsa Hosk med 7 månader gamla dottern Tuulikki. Både Elsa och dottern är nakna och modellmamman poserar vant. På en bild står Elsa i ett fönster högt upp i en skyskrapa. Hon är vänd med den bara rumpan och ryggen mot kameran samtidigt som hon vrider huvudet bakåt och tittar in i linsen. I famnen håller hon sin dotter. ”Låt mig berätta för dig om staden där jag blev kär i din pappa…”, lyder bildtexten.

Annons

I en annan bild sitter Elsa med dottern på en sängkant och blickar ut över takåsarna. På en tredje ligger de i sängen tillsammans.

”Om nån sjuk person på nätet anser att det är porr så är det den personens problem inte mitt”, fortsätter Elsa i sitt svar på tal.

Lyfter synen på nakenhet i Sverige

Modellens meddelande till följarna är långt. Hon fortsätter:

”För mig är att vara naken med mitt barn det vackraste som finns och min absoluta favoritgrej. Hud mot hud. Det skapar hormoner som hjälper oss båda att knyta an och ha ett starkare band. Hur vackert är inte det!?”.

Elsa beskriver hur hennes uppväxt i Sverige lärt henne att nakenhet är någonting naturligt. Hon har en sund inställning till sin egen kropp tack vare att hon under uppväxten ”var naken JÄMT, på stränder, hemma, bland folk (…) Jag har aldrig känt mig olustig naken”, förklarar hon.

”Om du har ett barn så är nakenhet en del av vardagen. ”

Orden till följarna: Sluta

Elsa skriver att det är pojkvännen Tom Daly som tagit bilderna. Han är även pappa till hennes barn.

”Om du tror att det är porr eller sökande efter uppmärksamhet så är det din skam att bära, inte min”, skriver hon och uppmanar avslutningsvis följarna att sluta oroa sig för hennes barns säkerhet.

”Hon är precis där hon bör vara, bokstavligt talat i mina nakna armar”, skriver Elsa Hosk.

skärmdump elsa hosk instagram story

Foto: Instagram

TV: Så slog modellen Elsa Hosk igenomBrand logo
TV: Så slog modellen Elsa Hosk igenom

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons