Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Elsa Hosk om saknaden till dottern – stoppas från att resa hem

03 dec, 2021 
AvElin Jonsson
elsa hosk
Under sitt besök i Sverige gör modellmamman Elsa Hosk klart att saknaden till dottern Tuulikki är stor.
Samtidigt stöter hon på patrull när hon plötsligt inte längre kan åka hem på grund av inställda flyg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elsa Hosk: "Jag ville föda som ett djur"Brand logo
Elsa Hosk: "Jag ville föda som ett djur"

I veckan som var passade supermodellen Elsa Hosk på att lämna Los Angeles för ett par dagar hemma i Sverige, vilket hon visat upp på sina sociala medier. Väl i hemlandet bodde hon på Grand Hotell i Stockholm, och hon avnjöt både toast skagen och svenska köttbullar med mos, lingon och pressgurka.

Elsa Hosk saknar dottern Tuulikki

Dock gjorde det långa avståndet mellan modellmamman och dottern, som heter Tuulikki Joan Daly, sig påmint under besöket i Sverige. Elsa Hosks saknad till dottern, som fyller ett i februari, blev allt för stor.

”Jag saknar den här lilla skallen sååå mycket”, säger Elsa Hosk på sin Instagram-story samtidigt som hon visar upp en bild på dottern.

Annons

Elsa Hosk sitter fast i Sverige

När modellen nu äntligen ska ta sig hem till LA igen, stöter hon dock på patrull. Flygen är inställda och hon är därmed fast i landet.

”Snaaaart! Mitt flyg blev inställt men jag gör verkligen allt jag kan”, skriver hon nu och visar samtidigt upp en bild på dottern som ler och visar upp fyra små tänder.

Försöker tappert ta sig hem till LA igen

Men modellmamman ger inte upp så lätt, hon förklarar vidare att hon nu försöker lösa flyg med andra (krångliga) resvägar.

”Och det kommer bli en meckig resväg för att ta sig hem till dig så snabbt som möjligt. Håll ut älskling mamma kommer snart”, skriver hon nu på sina sociala medier.

Elsa Hosks ord om förlossningen

Det var i september förra året som Elsa Hosk berättade att hon och pojkvännen Tom Daly väntar barn. Kort därefter lämnade även det gravida paret New York för att flytta till Los Angeles. Endast ett par månader senare var det dags för dotterns entré till världen. Elsa som valde att föda i nya hemmet delade detaljrikt med sig av förlossningsupplevelsen på Instagram.

”Det tar ett par timmar med att bara få ut hennes huvud. Tom håller i ett av mina ben och sköterskan det andra. Och min doula Carson heja på mig, precis som hon har gjort de senaste tolv timmarna. Störst framgång får jag när jag själv håller i mina ben och samtidigt trycker knäna upp i armhålorna”, skrev hon bland annat i den sex delar långa förlossningsberättelsen som hon därefter hyllades för.

Elsa Hosk och pojkvännen Tom Daly fick i februari dottern Tuulikki. Här på promix i Pasadena Kalifornien.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons