Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elsa Hosk om sina tankar kring kroppen efter förlossningen

24 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
ELSA HOSK OM SINA TANKAR KRING KROPPEN EFTER FÖRLOSSNINGEN
Elsa Hosk blev mamma för första gången i februari. Efter att hon fått många DMs med frågor om hur hon gör för att få tillbaka sin kropp som den var innan graviditeten, berättar modellen nu om sina tankar kring kroppens förändring och hur hon valt att göra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositivaBrand logo
9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositiva

Elsa Hosk blev mamma till dottern Tuulikki Joan Daly i februari. Dottern är döpt efter hennes egna mamma och partnern Tom Dalys mormor.

”Döpt efter två starka kvinnor, min mamma och min partners mormor. Du kom till världen som en superkvinna med din näve vid ansiktet. Vi kommer att älska dig för evigt, baby Tuuli”, skrev Elsa i ett inlägg på Instagram efter dotterns födsel.

Så har hon tagit hand om sin kropp efter graviditeten

Elsa Hosk som till vardags jobbar som modell, har fått en hel del frågor kring hur hon gör för att få tillbaka sin kropp efter graviditeten och förlossningen. I en Instagram story berättar hon nu hur hon gått tillväga – genom att njuta av sin nuvarande kropp och vänta tills den är redo för att börja träna igen.

Annons

”Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av min kropp efter förlossningen. Jag får många DMs med frågor om hur jag tränar och vad jag kör för dieter för att få tillbaka min kropp”, skriver Elsa och förklarar att hon fortfarande har ”en liten mage som inte var där förut”.

”Jag har inte tränat eller gått på någon diet, jag försöker inte heller få tillbaka min kropp just nu. De flesta människorna kan inte träna förrän 6 veckor efter förlossningen. Jag har istället njutit av min tid med Tuuli och ätit mycket för att bröstmjölken ska fortsätta komma”, skriver hon och förklarar att hon fortsatt ta sina vitaminer för eventuella hormonrubbningar.

Elsa Hosk: ”Alla kroppar är olika och det är fantastiskt”

Elsa Hosk påpekar också att alla kroppar är olika, och det tar olika lång tid att få tillbaka sin kropp efter en graviditet, om man ens någonsin får det igen.

”Jag ser absolut framemot att få träna igen när jag är redo, men jag har inte känt att jag är det än! Jag njuter av min nya kropp när den väl är här”, säger Elsa och tillägger:

”Och också, oavsett om någon har en platt mage kort efter sin förlossning eller om det tar flera år att få tillbaka sin, eller om kroppen aldrig kommer att se likadan ut igen, vilket oftast är fallet, så är allt normalt och okej! Alla kroppar är olika och det är fantastiskt.”

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons