Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

ELLEs bloggare listar: 9 grymma poddar inför semestern

14 jul, 2017 
AvTove Halvars
Ibland kan det vara skönt att ta en paus från stadens brus eller vågornas skalv och koppla av med en podcast. Svårt att veta vilka du ska börja med? ELLEs bloggare tipsar om sina favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS OCKSÅ:

TV-SERIERNA DU MÅSTE SE – ENLIGT ELLES BLOGGARE

ELLES BLOGGARE HYLLAS PÅ NY LISTA

ELLES BLOGGARE – HIT VILL VI ÅKA PÅ EN WEEKENDRESA

Hitta din favoritpodd på iTunes, Acast eller Google Play.

Kakan Hermansson

Raseriet med Amie och Fanna är ren allmänbildning om rasism i Sverige och Under huden med mig tar absolut inte sommaruppehåll. Sen ska du lyssna på den hypade S-Town, såklart.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Läs Kakans blogg här >

Lyssna på Under huden >

Emma Unckel

– Jag lyssnar bara på två podcasts och den ena är Under huden med Kakan. Den andra är Säker stil eftersom att grymma Emilia och Ebba är vänner till mig och jag tycker de är underhållande och ger just stilsäkra tips.

Annons

Läs Emmas blogg här >

Lyssna på Säker stil >

Nina Campioni

– Jag måste såklart tipsa om min egna podd Vattnet går som handlar om graviditet och förlossningar där jag intervjuar föräldrar om just det. Jag tycker själv att den är bra för att den ger en nyanserad bild av barnafödande, backar inte för problem eller rädslor och är ärlig. En rolig podcast är Mystery Show där man på ett underhållande sätt får följa programledaren som löser ett nutida mysterium. Bäst är avsnittet där hon tar reda på hur lång Jake Gyllenhaal egentligen är. Annars är P3 dokumentär oslagbara på att berätta och gestalta en verkligen händelse. De är lärorikt, spännande och intressant och även de avsnitt som man tänker skippa fastnar man till slut i, eftersom det är så välproducerat.

Annons

Läs Ninas blogg här >

Lyssna på Vattnet går >

Elsa Billgren

Penntricket är en feministisk powerpodd med alla korten på bordet som peppar och är dessutom grymt rolig. Säkert stil är stilinspiration när de är som bäst! Perfekt för dagdrömmeri men ger också konkreta tips. En annan bra är Nya låten! som är en podcast där artister får berätta historien bakom deras senaste låt – hur den kom till och all spännande och nördig fakta om den.

Läs Elsas blogg här >

Annons

Anja Forsnor

– En intervjupodd som är strået vassare är Tankar med Daniel Redgert eftersom han vågar ställa tuffa frågor. Jag själv befinner mig mitt uppe i min bröllopsplanering och därför gillar jag Bröllopspodden då de tar upp precis allt man tänker på inför sitt bröllop. Sen måste jag också säga Säker stil för att Ebba och Emilia är så oerhört mysiga, personliga och kunniga.

Läs Anjas blogg här >

Lyssna på Bröllopspodden >

Emma Svensson

– Jag gillar P1– och P3 dokumentär för att det finns ett stort arkiv att välja bland och de är fristående så man kan lyssna på bara ett avsnitt, man behöver inte följa dem och de är skönt om man bara lyssnar då och då. Jag ser fram emot att höra Brita och Kalle Zackaris podd I nöd och lyft som ska handla om träning och förhoppningsvis kan de motivera och inspirera mig att träna lite. Sen vill jag också tipsa om den superspännande Ufopodden med Moa Gammel.

Annons

Läs Emmas blogg här >

Lyssna på P3 dokumentär >

Marie Serneholt

– Jag är ingen som lyssnar särskilt mycket på poddar men gör jag det så lyssnar jag på sköna, begåvade kvinnor som får mig att skratta och som ger hög igenkänningsfaktor – nämligen Trettio plus trevar och Veckans bläcka!

Lyssna på Trettio plus trevar >

Emilia de Poret

Unravel är en grym modepodcast man inte får missa, Historiepodden och givetvis min egen, Säker stil-podden som jag driver med Ebba Kleberg von Sydow.

Annons

Läs Emilias blogg här >

Lyssna på Historiepodden >

Alexandra Kamperhaug

– Jag lyssnar inte så mycket på poddar, men älskar att lyssna på sommarprat och P3 dokumentärer.

Läs Alexandras blogg här >

Annons