Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ellen Pompeo vill sluta skådespela efter Grey's anatomy

03 aug, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Ellen Pompeo.
I 17 säsonger har Grey's anatomy pågått, och en 18:e är på gång.
När långköraren väl tar slut kan också skådespelarkarriär ta slut för Ellen Pompeo.
– Känns som att jag har gjort det här nu, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 filmer eller serier att se om du älskar Greys Anatomy-skådisarnaBrand logo
6 filmer eller serier att se om du älskar Greys Anatomy-skådisarna

Efter en lång karriär som skådespelare funderar nu Ellen Pompeo på att lägga av. Det berättar hon i en intervju i podcasten Ladies first with Laura Brown.

– Jag säger inte att jag inte kommer att skådespela igen, för det kan jag mycket väl göra, men jag ser inte jättemycket fram emot att fortsätta min skådespelarkarriär. Jag är mer peppad på att göra affärer och starta företag, det är område som jag vill växa i, säger hon i podcasten.

Har tröttnat på skådespeleriet

Ellen Pompeo är tveklöst mest känd som dr Meredith Grey i Grey's anatomy, men har också gjort en del roller i andra filmer. Hon har bland annat synts i Daredevil, Old school och Catch me if you can.

Annons

– Även om jag inte har gjort en miljon olika roller så känns det som att jag har gjort skådespeleriet nu. Att sitta i trailers, resa runt, spela in det ena i Atlanta och det andra i Vancouver, säger hon och tillägger:

– Jag har ingen lust att sätta mig i en trailer klockan elva på kvällen och vänta på att spela in en scen och sen ha någon som knackar på min dörr för att berätta när jag kan äta lunch. Det är för de som är unga. Det hör ungdomen till!

Har hintat om att sluta tidigare

Det här är inte första gången som skådisen och producent uttalar sig om att lägga karriären framför kameran på is. Redan 2018 sade Ellen Pompeo i en intervju med People att hon funderade lämna serien.

– Det är helt klart inte redo att göra något officiellt uttalande om min framtid för serien, men jag känner verkligen att vi har berättat de flesta historierna vi kan, sade hon då.

Och inför avslutningen av den sjuttonde säsongen sa Ellen Pompeo att det kunde vara det sista vi såg av dr Grey. Men nu blir det i alla fall en säsong till! Och hur det blir efter den, det får vi vänta med att se.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons