Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ellen DeGeneres ex Anne Heche om hur relationen förstörde karriären

05 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Ellen DeGeneres och Anne Heche.
I slutet av 1990-talet var Ellen DeGeneres och Anne Heche ihop.
Att komma ut som ett samkönat par var dock inte så lätt, och för Heches del betydde det en hel del problem för karriären.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Ellen DeGeneres du kanske inte kände tillBrand logo
TV: 5 saker om Ellen DeGeneres du kanske inte kände till

Skådespelaren Anne Heche karriär började med storfilmer som Jag vet vad du gjorde förra sommaren, Volcano och Donnie Brasco och hade innan dess slagit igenom i såpoperan Another world.

Hon var mellan 1997 och 2000 också tillsammans med komikern och skådespelaren Ellen DeGeneres, som i dag är en av världens mest kända programledare. De dök för första gången upp med varandra på premiären av actionfilmen Volcano 1997.

Efter det, berättar hon i en intervju med Page six, blev hon cancelad av Hollywood på grund av att hon var i en samkönad relation.

– Det här var ingen långvarig kärleksaffär. Det var en tid i mitt liv när jag fick äran att kunna stå upp för vad jag trodde på och hade gjort sedan jag var ett barn, säger hon i intervjun.

Annons

Fick inte ett stort filmkontrakt på 10 år

Efter framträdandet på röda mattan slutade erbjudanden om stora studiofilmen ramla in, menar Anne Heche. Samtidigt hånades paret och relationen.

– Jag spelade inte in en studiofilm på 10 år. Jag fick sparken från ett filmkontrakt på 10 miljoner dollar och såg inte röken av en storfilm.

Eller ja, hon hade fått en roll i komedin Sex dagar, sju nätter med bland andra David Schwimmer, Danny Trejo och Harrison Ford. Inspelningarna skulle börja strax efter att hon och dåvarande kärleken gjort röda mattan-debut, men Heche berättar att filmstudion började vackla.

Harrison Fords stöd under svåra tiden

Men så en morgon ringde Harrison Ford upp.

– Han sa ”ärligt talat så bryr jag mig inte det minsta om vem du ligger med. Vi har en romantisk komedi att spela in. Låt oss göra den bästa som någonsin gjorts”. Därför är Harrison min hjälte. Att han ställde sig bakom mig under en tid då kraften av vad jag stod upp för kunde ha störtats, säger Anne Heche.

Hon och Ellen gjorde alltså slut några år senare och i dag ryktas Anne Heche dejta hudvårdsgiganten Peter Thomas Roth, men talespersoner för henne säger att hon är singel.

Anne Heche, 52, har två barn, 19-årige sonen Homer som hon fick tillsammans med exmaken Coleman Laffoon och 12-årige Atlas som hon fick tillsammans med James Tupper.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons