Ellen Bergström avslöjar – så träffades jag och Niclas

22 feb, 2020 
AvEmma Castman
Ellen Bergström och Niclas Lij på röda mattan på ELLE-galen 2020
Om ett par månader blir Ellen Bergström och Niclas Lij föräldrar för första gången. I Malou efter tio berättar de nu om kärleken till varandra – och avslöjar hur de träffades.
Annons

I november 2017 träffades influencern Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij för första gången. Kort därefter blev de ett par, och i dag lever de ihop i Stockholm och väntar sitt första gemensamma barn.

När Ellen och Niclas nyligen gästade programmet Malou efter tio valde de att berätta mer om sin relation, och bland annat avslöja att de under sitt första år tillsammans var mer eller mindre oskiljaktiga:

– Första året var det så här, ‘skit i allt det är vi’, säger Niclas Lij i programmet.

Träffades på ett speeddejting-event

Ellen berättar vidare att paret inte kände varandra när Niclas var med i Bachelor, men avslöjar att hon tittade på programmet – och kände att det fanns något där:

– Ja, det var någonting där som gjorde mig intresserad.

Ett par månader senare träffades paret på ett speeddejting-event på Stureplan i Stockholm, där Ellen befann sig för att dejta och Niclas för att agera expert och dela med sig av olika tips och trix.

Annons

– Det var egentligen ett skämt. Två av mina kompisar höll i eventet och så sa jag att jag kunde ställa upp och speeddejta lite, förklarar Ellen.

Både Ellen och Niclas berättar att de redan innan eventet visste att den andre skulle vara där, och att de under kvällen cirkulerade runt varandra i hopp om att komma i kontakt.

– Sen klickade vi väldigt snabbt tycker jag, säger Ellen och Niclas tar vid:

– Ja, det slutade med att vi satt och pratade mycket den kvällen. Och efter det var vi oskiljaktiga. Vi var med varandra konstant.

Foto: Karin Törnblom/TT

LÄS MER:

Annons