Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Arg sexolog och Shania Twains existens – Se ELLE pop avsnitt 3 här

19 mar, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Shania Twain, Zara Larsson och Lars från Gift vid första ögonkastet i ELLE Pop
I det tredje avsnittet av ELLE Pop avhandlar Louise Åström och Helle Schunnesson Zara Larsson fat shameande (föredetta!) creative director, GVFÖ-sexologen Kalles ilska och den underbara nyheten att Shania Twain skaffat Tiktok!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I ELLE Pop diskuteras veckans största snackisar av Helle Schunnesson och Louise Åström. I det här rörliga formatet bjuds du på recap och analys senaste i nöjesvärlden!

Här hittar du avsnitt 1 och avsnitt 2 av ELLE Pop!

I dagens avsnitt diskuterar Helle och Louise Zara Larssons creative director Ryder Ripps – som fick kicken efter att ha fat shameat popstjärnan. Dessutom avhandlas den hätska stämningen kring årets säsong av Gift vid första ögonkastet som fått sexologen Kalle Norwald att ryta ifrån. För att lätta upp stämningen avslutar de med en underbar nyhet: Shania Twain har skaffat Tiktok!

Se avsnitt tre av ELLE POP här:

ELLE Pop #3: Sexologen rasar & Shania tar över TikTokBrand logo
ELLE Pop #3: Sexologen rasar & Shania tar över TikTok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons