Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

ELLE möter Peg och Penny Parnevik: "Vi har skrivit kontrakt med varandra"

10 jan, 2023 
AvHannah-Fina Rohrmüller
Peg och Penny Parnevik tog en paus från sin podcast, men nu är de tillbaka med ett nytt format och nya gäster. ELLE har träffat systrarna för att prata podcast, kärlek, systerskap och familjeliv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har hänt en hel del i systrarna Parneviks liv sedan vi hade en pratstund sist. Penny och Douglas Murray har flyttat till Sverige, gift sig och ska nu bli trebarnsföräldrar. Peg kilar stadigt med musikproducenten Jesper Niklasson och har ett nytt musikprojekt på gång. Och tillsammans har systrarna precis startat upp podcasten efter ett års paus.

Video: This or that med Peg & Penny ParnevikBrand logo
Video: This or that med Peg & Penny Parnevik

När Peg och Penny bestämde att de skulle starta en podcast igen så ville de att den skulle vara tidlös, temabaserad, lärorik och ha fler gäster.

Hur är det att jobba tillsammans?

– Oh lord, skrattar Penny.

Hon fortsätter:

– Det är kul, men tänk hur syskon är och att man sen ska vara i ett jobbsammanhang, det går ju inte alltid hand i hand.

Annons

Peg flikar in att de ändå har blivit bättre på det.

– Vi skrev ett kontrakt innan vi började podda. Det handlar om jobbtider, när vi kan prata om podden, när vi bara är systrar. Ett kontrakt som skiljer på privat och jobb, berättar Penny.

Det är bara arton månader mellan Peg och Penny och de har alltid haft varandra väldigt nära genom livet.

– Vi har alltid varit Peg och Penny, även i barndomen, vi är en duo. Vi har samma kompisar, ja upplevt samma saker. Vi blev liksom kära samtidigt för första gången, alla de sakerna har hänt oss samtidigt så där har vi alltid haft varandra genom livet, berättar Penny.

Peg och Penny sitter med hörlurar och spelar in podcast.
Peg och Penny har startat upp sin podcast igen,

Introvert vs. Extrovert

Även om det inte är många månader mellan tjejerna och att de har haft lika uppväxt så ser Penny sig som extrovert och Peg som introvert.

Annons

– Det är väl kanske där business och privatliv krockar ibland. I vår bransch så gör man mycket event, middagar och minglar. Då är det lite svårt att skilja på om vi är systrar just nu eller är vi business partners nu, säger Penny.

De berättar att de skulle prata om livskris och Pennys nya hår men att det blev en terapisession istället om att de var introverta och extroverta.

– Vi började prata om att det har varit jobbigt för dig att jag är så extrovert, berättar Penny.

– Jag är oftast i studion eller på scen, jag går inte på event och är social hela tiden, det är inte min styrka. Där är vi väldigt olika och då kan vi krocka. Jag vill skapa och vara själv medan du är mer ”I’m here everybody”. Jag kommer aldrig kunna bli så extrovert, men alla får bara ta det, avslutar Peg med ett skratt.

Peg Parnevik öppnar upp om nya musikprojektet: "Lite fuck you"Brand logo
Peg Parnevik öppnar upp om nya musikprojektet: "Lite fuck you"
Annons