Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan
Whitney Houston – ikonens fantastiska stil genom årenBrand logo
Whitney Houston – ikonens fantastiska stil genom åren

I Wanna Dance with Somebody är en hyllning av den sexfaldiga Grammy Award-vinnande kvinnan bakom "The Voice" - Whitney Houston. Från körsångare i New Jersey till en av de mest prisbelönta och hyllade artisterna genom tiderna.

en outtalad historia om en ikon

I den biografiska musikalen får vi följa en känslomässig resa genom musikikonens liv och karriär. Filmen är regisserad av Kasi Lemmons utifrån ett manus skrivet av Oscarsnominerade Anthony McCarten. Huvudrollen som Whitney Houston spelas av den brittiska skådespelaren Naomi Ackie, känd från bland annat Star Wars: The Rise of Skywalker.

Vinn två biljetter till I Wanna Dance with Somebody

BLI ELLE MEMBER OCH VINN BIOBILJETTER TILL I Wanna Dance with Somebody

I Wanna Dance with Somebody har biopremiär den 21 december 2022. Men dagen innan, den 20 december har du chansen att gå på den exklusiva förhandsvisningen i Stockholm tillsammans med en vän. Som ELLE Member kan du nämligen tävla om två biljetter – och vi tävlar dessutom ut 20 x 2 biobiljetter som är giltiga i hela landet efter premiären. Läs mer om de två tävlingarna nedan!

Annons

Vinn två biljetter – förhandsvisning

Som ELLE Member kan du tävla om 2 st biljetter till förhandsvisningen av I Wanna Dance with Somebodybiograf Victoria, på Götgatan 65 i Stockholm, tisdagen den 20 december. Förhandsvisningen sker på kvällstid och exakt tid meddelas till vinnarna.

Så gör du för att tävla:

  • Bli ELLE Member (signa upp dig gratis här!)
  • Klicka på formuläret märkt ”Tävling – förhandsvisning” på Min sida
  • Fyll i formuläret med namn, mailadress samt motivering.

Tävlingen pågår till och med den 8 december. 10 st vinnare meddelas via mail.

Vinn två biljetter till I Wanna Dance with Somebody

Vinn två biobiljetter – giltiga i hela Sverige

Utöver den exklusiva förhandsvisningen i Stockholm kan du som är ELLE Member dessutom tävla om att få gå och se I Wanna Dance with Somebody gratis vart du vill i landet. Vi tävlar ut 20 vinnare som får två biobiljetter som är giltiga för filmen i hela landet efter Sverigepremiären den 21 december.

Annons

Så gör du för att tävla:

  • Bli ELLE Member (signa upp dig gratis här!)
  • Klicka på formuläret märkt ”Tävling – i hela Sverige” på Min sida
  • Fyll i formuläret med namn, mailadress samt motivering.

Tävlingen pågår till och med den 11 december. 20 st vinnare meddelas via mail.

Tävlingarna är ett samarbete mellan ELLE och SF Studios och arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell resa till och från Stockholm samt uppehälle står vinnaren själv för. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter vid en eventuell vinst delas med SF Studios. För att delta måste du fyllt 18 år.

Du har väl inte missat ELLE Member

Vårt nya, kostnadsfria medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll.

LÄS MER OM OCH BLI ELLE MEMBER HÄR

©2022 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. All Rights Reserved.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons