Elizabeth Olsen: Mamma har sagt fel namn i flera år

Elizabeth OlsenS

Nu förklarar skådespelaren Elizabeth Olsen att hennes mamma under fler års tid inte haft koll på vad hennes karaktär i Avengers-filmerna heter!
05 mars, 2021

I nya Disney plus-serien Wandavision ser vi skådespelaren Elizabeth Olsen i en av huvudrollerna, och i en intervju med Jimmy Fallon berättar hon nu att hennes mamma missuppfattat hennes karaktärs namn, totalt!

Tillsammans med skådisen Paul Bettany gestaltar Elizabeth Olsen två superhjältar som lever ett förortsliv. Elizabeth Olsen spelar då Marvel-karaktären Wanda Maximoff som även går under superhjältenamnet Scarlet Witch som kan manipulera energin runt om kring sig och flytta saker med tankekraft . Och Paul Bettanys karaktär heter Vision.

Elizabeth Olsen: Mamma har sagt fel namn i flera år

Trots att Disneyplus-serien är ny, så har Elizabeth Olsen gestaltat Marvel-karaktären Wanda Maximoff flera gånger innan. Scarlet Witch, som hon även heter, har dykt upp i flertalet av Avengers-filmerna och även i den senaste Avengers: Endgame som hade premiär 2019. Och nya serien Wandavision tar vid tre veckor efter den filmen.

Men nu förklarar då Elizabeth Olsen att hennes mamma, Jarnette Olsen, inte alls visste vad hennes karaktär som hon spelat i flera års tid har haft för namn.

– Min mamma berättade härom dagen att hon hela tiden kallat mig för Red Witch de senaste åren, och jag menar jag har ju spelat den här karaktären i kanske sex eller sju år.

– Och det var bara i förra veckan som mamma förstod att jag kallas för Scarlet Witch, skrattar hon och fortsätter:

– Så mamma undrade liksom varför jag aldrig hade rättat henne, men jag trodde att mamma skojade och inte att hon inte visste vad min karaktärs riktiga namn var!

Wandavision på Disney+

Wandavision är en lite annorlunda Marvel spin-off. Där serien efter varje avsnitt som går blir mer och mer modern. Till en början är serien till exempel svartvit och sedan går en över till färg, och skämten och stilen i sitcom- och action-serien blir hela tiden modernare.

Och i serien får vi fokusera på Wanda Maximoff och Vision, som är återförenade efter det som utspelade sig i Avangers: Endgame.

Foto: TT

Missa inte

Därför är nya serien Wandavision ett måste för modeintresserade

En annorlunda superhjälteserie!

Säsongens snyggaste huvudbonad – 16 snygga kepsar till henne

Den perfekta accessoaren!

TikTok ger kvinnorättsorganisationer plats på internationella kvinnodagen

#internationellakvinnodagen