Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elin Nordegrens beslut för barnen efter Tiger Woods bilkrasch

09 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
”Hon har gjort allt i sin makt för att se till så att han kan träffa barnen samtidigt som han återhämtar sig från sina skador”, säger en källa om Elin Nordegren, Tiger Woods ex-fru, nu en tid efter hans hemska bilolycka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Elin NordegrenBrand logo
Det här är Elin Nordegren

Sex veckor efter Tiger Woods allvarliga bilolycka i februari öppnar nu en källa med insyn att golfarens ex-fru Elin Nordegren varit ”otrolig” när det gäller att se till så att ex-parets gemensamma barn får tillbringa extra mycket tid med sin pappa.

Elin Nordegren har gjort allt för barnen

Tiger Woods som vanligen brukar tillbringa största delen av sin fritid tillsammans med sina ungar, sonen Charlie Axel, 12, och dottern Sam Alexis, 13, samt sin flickvän Erica Herman, har nu en bit kvar till att bli helt återhämtad efter olyckan. Men han ska nu enligt uppgifter vara mer än tacksam för ex-frun Elin Nordegrens ansträngningar när det kommer till barnen.

Annons

– Han träffar barnen mycket, säger källan till sajten People och fortsätter:

– Kanske inte varje dag men nästan! Mycket tack vare Elin, hon är helt fantastisk. Hon har varit helt otrolig efter bilkraschen. Hon har gjort allt i sin makt för att se till så att han kan träffa barnen samtidigt som han återhämtar sig från sina skador.

Anledningen till Tiger Woods olycka

Det var den 23 februari som golfstjärnan kraschade med sin bil i Rolling Hills Estates i södra Kalifornien, och i veckan bekräftade den lokala polisen att Woods körde på tok för snabbt. Polischefen Alex Villanueva säger att Woods körde omkring 130-140 kilometer i timmen på en 70-väg och att fortkörningen är anledningen till kraschen.

”Tiger Woods är medveten om hur det kunnat slutat”

Efter den allvarliga olyckan var Tiger Woods tvungen att genomgå en lång operation. Och just nu är Tiger Woods på plats hemma i Florida igen där han återhämtar sig från operationen. Golfaren drabbades bland annat av tuffa frakturer på sitt högra vadben och skenben, samt skador på fot och vrist.

– Tiger är glad över att vara hemma igen, säger en annan källa till sajten och fortsätter:

– Han återhämtar sig fortfarande och känner fortfarande av smärtorna, men han är vid gott mod. Tiger lägger också stort fokus på den rehabiliteringsplan han fått av läkarna. Han är väl medveten om hur det kunnat slutat och han är lycklig över att han lever. Han har fantastisk attityd!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons