Efter brytningen: Nu har Brad Pitt och Jennifer Aniston hittat tillbaka till varandra

Efter brytningen: Nu har Brad Pitt och Jennifer Aniston hittat tillbaka till varandra

Skådespelarparet Jennifer Aniston och Brad Pitt gick skilda vägar för över tio år sedan. Men nu har de återupptagit kontakten. Anledningen? Brads brytning med Angelina Jolie.
02 mars, 2017

I höstas gick kändisparet Brangelina, Brad Pitt och Angelina Jolie, skilda vägar. Häromveckan talade Angelina Jolie, för första gången, öppet om brytningen.

– Jag vill inte säga så mycket om det förutom att det var en väldigt svår tid. Vi är en familj och kommer alltid att vara en familj. Vi kommer att ta oss igenom denna tid och kommer förhoppningsvis att vara en starkare familj på grund av det, sa hon då.

Angelina Jolies och Brad Pitts relation har varit uppmärksammad ända sedan de först möttes. Inte minst eftersom Brad då var gift med Vänner-stjärnan Jennifer Aniston. Att Brad lämnade Jennifer för Angelina var givetvis hot stuff i kändisvärlden och Jennifer Aniston har flera gånger berättat om vilken jobbig tid det var. Efter sitt uppbrott, 2005, har Brad och Jennifer, enligt uppgifter, inte haft någon som helst kontakt. Tills nu, vill säga. För nu ska exparet nämligen ha tagit upp kontakten med varandra igen.

Jennifer Aniston och Brad Pitt då de var gifta.

Jennifer Aniston och Brad Pitt då de var gifta.

Efter skilsmässan från Angelina hörs de via sms.

– Han har berättat för henne att han har det mycket jobbigt med uppbrottet och de har delat några sms om sitt tidigare liv, ska en uppgiftslämnare ha sagt.

Att ta upp kontakten med Jennifer ska inte ha varit lätt för Brad Pitt.

– Genom ett nät av kontakter fick han tag på det så han kunde gratulera henne på 48-årsdagen, berättar en källa.

Enligt flera medier knakar också Anistons äktenskap, med skådiskollegan Justin Theroux, i fogarna.

Fortsättning följer, med andra ord…

Foto Stella Pictures