Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Efter bebislyckan – Katy Perry säljer sitt hus i Beverly Hills

05 okt, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Efter två år väljer Katy Perry att sälja sitt hus i kändistäta Beverly Hills. Spana in det här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2018 köpte Katy Perry ett vackert vitt hus i kändistäta Beverly Hills Post Office i Los Angeles, Kalifornien. Trots att fastigheten är närmare 410 kvadratmeter har Katy Perry inte bott i huset själv, utan använt det som gästhus avsett för vänner och familj. Bostaden ligger nämligen i samma kvarter som artistens permanenta bostad.

Men nu, två år senare, väljer Katy Perry alltså att sälja sitt så kallade gästhus. Något som flera amerikanska medier har rapporterat om, däribland tidningen Variety.

Stort och rymligt – trots att det bara används som gästhus.

Huset byggdes 1960, och rymmer sammanlagt fyra sovrum och fem badrum. Därtill finns även ett stort och socialt kök med intilliggande matplats samt ett musikrum.

Annons

Trädgården är härligt lummig, och rymmer förutom en stor gräsmatta även en inbjudande ovalformad pool.

Ljust kök med med mysig kamin.
Vardagsrummet är smyckat med stora fönsterpartier med vita spröjs.
Rymligt sovrum med platsbyggd hylla som täcker ena väggen.
Annons
Självklart har Katy Perry ett eget musikrum i sitt gästhus.

Husets utgångspris är satt till drygt 70,7 miljoner kronor, vilket är cirka 4,1 miljoner mer än vad Katy Perry köpte villan för 2018. Hur mycket hon har gjort om och renoverat för är inte klart, men jämför man dagens mäklarbilder med de för två år sedan ser det inte ut att ha skett några drastiska förändringar, menar Variety.

Annons

Fick nyligen dottern Daisy Dove

I mars i år gick Katy Perry och Orlando Bloom ut med nyheten om att de vänta sitt första gemensamma barn tillsammans. Beskedet kom i samband med att Katy Perry släppte musikvideon till låten Never worn white. I den valde hon nämligen att visa upp sin gravidmage offentligt för första gången, och kort därefter kommenterade hon även familjelyckan på Instagram.

Ett halvår senare, i slutet av augusti, meddelande stjärnparet att de blivit föräldrar till en liten flicka vid namn Daisy Dove. Det var via Unicef:s Instagram som de avslöjade den glada nyheten genom att publicera en bild på när de håller i den nyföddas lilla hand. Till bilden skrev de bland annat:

”Välkommen till världen, Daisy Dove Bloom!”

Foto: TT

LÄS MER:

Beyoncés fina bud till nyblivna mamman Katy Perry

Nyförlösta Katy Perry visar upp sin ”VMA-look”

Gravida Katy Perry om rädslan för att bli mamma

Annons