Ebba von Sydows viktiga uppmaning efter mors dag

Ebba von Sydows viktiga uppmaning efter mors dag

I går var det mors dag i Sverige. På sin blogg tog programledaren och medieprofilen Ebba Kleberg von Sydow upp ämnet. "Jag tänker i alla fall en dag som denna att “uppdrag mamma” förtjänar massa extra uppskattning, många dagar om året", skriver hon.
29 maj, 2017

Ebba Kleberg von Sydow skriver, i sin blogg, om hur mycket hennes mor, Helen, har betytt för henne. Erfarna bloggläsare vet att Helen alltid finns där vid Ebbas sida, för kloka råd, barnvaktande och annat.

LÄS OCKSÅ: EBBA OM STORA LYCKAN: ”LÅTER KANSKE FÅNIGT MEN…”

”Idag har jag skickat ett påminnelse till min mamma om hur viktig hon är för oss tre syskon”, skriver Ebba i sin blogg på Tv4.se.

Hon berömmer sin mamma och beskriver henne som klok, stark, energisk och påhittig.

Ebba skriver vidare om att man borde hylla sin mamma oftare. ”Varför finns det bara en mors dag?”, frågar hon sig.

LÄS OCKSÅ: EBBA VON SYDOWS SON HAR FÅTT ETT NAMN

”Jag tänker också på alla de otacksamma åren man har framför sig som mamma, som förälder. För visst kommer också detta lilla gullefjun smälla i dörrar, skämmas över mig, revoltera på sitt alldeles egna kreativa sätt, göra precis tvärtom mot det just JAG är övertygad om är bäst, göra mig och hans tålmodiga pappa galna, uppgivna och så innerligt trötta”, skriver Ebba och avslutar med att hon hoppas kunna finnas där som en trygg hamn för sina barn, precis som hennes egen mor alltid funnits där.

Läs hela det fina inlägget på Ebba Kleberg von Sydows blogg.