Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Ebba von Sydows viktiga uppmaning efter mors dag

29 maj, 2017 
AvJohanna Lejon
I går var det mors dag i Sverige. På sin blogg tog programledaren och medieprofilen Ebba Kleberg von Sydow upp ämnet. "Jag tänker i alla fall en dag som denna att “uppdrag mamma” förtjänar massa extra uppskattning, många dagar om året", skriver hon.
Annons

Ebba Kleberg von Sydow skriver, i sin blogg, om hur mycket hennes mor, Helen, har betytt för henne. Erfarna bloggläsare vet att Helen alltid finns där vid Ebbas sida, för kloka råd, barnvaktande och annat.

”Idag har jag skickat ett påminnelse till min mamma om hur viktig hon är för oss tre syskon”, skriver Ebba i sin blogg på Tv4.se.

Hon berömmer sin mamma och beskriver henne som klok, stark, energisk och påhittig.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Ebba skriver vidare om att man borde hylla sin mamma oftare. ”Varför finns det bara en mors dag?”, frågar hon sig.

”Jag tänker också på alla de otacksamma åren man har framför sig som mamma, som förälder. För visst kommer också detta lilla gullefjun smälla i dörrar, skämmas över mig, revoltera på sitt alldeles egna kreativa sätt, göra precis tvärtom mot det just JAG är övertygad om är bäst, göra mig och hans tålmodiga pappa galna, uppgivna och så innerligt trötta”, skriver Ebba och avslutar med att hon hoppas kunna finnas där som en trygg hamn för sina barn, precis som hennes egen mor alltid funnits där.

 

Annons