Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kort recap: det hände i Eagles säsong 3

28 jan, 2022 
Eagles säsong 4
Skottlossning, kärleksdrama och falska rykten. Den tredje säsongen av SVT:s hyllade ungdomsserie Eagles, avslutades med en riktig cliffhanger. Och äntligen är det dags för en ny säsong! ELLE ger dig en kort recap av säsong 3 och listar 4 frågor som vi vill ha svar på i säsongsavslutningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skådespelaren Alva Bratt om sin stil: "Jag älskar axelvaddar"Brand logo
Skådespelaren Alva Bratt om sin stil: "Jag älskar axelvaddar"

Den 28 januari 2022 har den fjärde och sista säsongen av Eagles premiär på SVT Play. Och äntligen kommer vi att få reda på vems drömmar som kommer att bli uppfyllda, hur allting kommer att sluta mellan Ludde och Felicia och hur relationen mellan Amie och Elias kommer att utvecklas. Men innan vi börjar spekulera kring den nya säsongen, låt oss backa bandet till de viktigaste händelserna i säsong 3 (varning för spoilers!).

recap av Eagles säsong 3

  • Efter Luddes hockeyskada i säsong 2 kommer han aldrig mer kunna spela hockey. Men i säsong 3 upptäcker han ett nytt intresse som han är duktig på. Nämligen musikproduktion. Han ansöker till en musikproduktionslinje i London.
  • Felicia köper en egen lägenhet i Oskarshamn och hon och Ludde flyttar ihop. Till en början är allting fantastiskt, men sedan går det utför. Felicia brottas med sina alkohol- och drogproblem och under en klassresan till Stockholm spårar hon ur. Och extra tufft blir det när ex-pojkvännen, Jack Barett, spökar för henne.
  • Felicias och Luddes relation sätts på spel. De har olika framtidsmål – Ludde vill flytta utomlands medan Felicia vill stanna i Oskarshamn. Det slutar med att de går skilda vägar.
  • Jack Barett hämnas på familjen Kroon genom att sprida falska rykten om dem i media. Han hittar bland annat på att Ludde ska ha slagit Felicia. Felicias familj blir arga på Felicia för att hon ska ha gett information till Jack.
  • Jacks falska ryktesspridning slutar med att Felicia försöker begå självmord. Men lyckligtvis är Klara i närheten och ser Felicia. Klara drar upp henne ur vattnet och räddar livet på henne inne på sitt hotell. Dit kommer även Amie och det slutar med att alla tre blir vänner igen.
  • Ryktet om Ludde går så pass långt att musikskolan i London inte tar emot hans ansökan. Nu har han ingen framtid inom varken hockeyn eller musiken.
  • Luddes bror Andreas är ursinnig över Jacks falska ryktesspridningar som påverkat Luddes framtidskarriär. I sista avsnittet av säsong 3, på nyårsafton, konfronterar han Jack med en pistol. Tumult uppstår och ett skott avlossas, men vi fick inte se vem som sköt eller vem som blev skjuten.
Eagles säsong 3

4 frågor som vi vill ha svar på i Eagles säsong 4

1. Vem blev skjuten på nyårsafton?

I sista avsnittet av tredje säsongen riktar Andreas en pistol mot Jack. De börjar bråka och plötsligt avlossas ett skott. Men det är oklart vem som sköt vem. Så den stora frågan är: lever Jack eller Andreas?

Annons

2. Kommer Ludde och Felicia få ett lyckligt slut tillsammans?

Luddes och Felicias relation har varit en berg- och dalbana ända sedan säsong ett. Och den tredje säsongen började bra för de båda, men på grund av olika omständigheter och olika viljor bryter de tillslut upp. Kommer vårt favorit-Eaglespar att återförenas?

3. Kommer Elias och Amie äntligen bli ett par?

Det är inte bara Luddes och Felicias relation som har gått upp och ned under säsongernas gång. Elias och Amie har inte heller haft det enkelt med tanke på deras triangeldrama med Klara. Men i slutet på säsong 3 avslöjar Elias sina äkta känslor för Amie och berättar att han är kär i henne. Scenen avslutas med att de kysser varandra och vi kan väl hoppas på att vi får se mer av deras relation i säsongsavslutningen.

4. Kommer Ludde att åka till London?

En annan cliffhanger som vi vill ha svar på i säsong 4 är om Ludde kommer att åka till London för att bli musikproducent. I slutet av säsong 3 får han reda på att han har blivit antagen (trots Jacks falska ryktesspridning). Men frågan är, kommer han verkligen att åka? Och om han åker, hur blir det då mellan honom och Felicia?

Annons