Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Eagles säsong 3 – då släpps den OCH detta vet vi om säsong 4

15 mar, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
eagles
Säsong 3 av SVT:s hyllade ungdomsserie Eagles har fått ett premiärdatum. Dessutom finns ett nytt besked om säsong 4. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021Brand logo
7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021

Efter att säsong 1 och 2 av Eagles gjort braksuccé på SVT stod det snart klart att det blir en säsong 3.

I serien får vi följa syskonparet som vuxit upp i USA men nu tvingats flytta med föräldrarna till deras hemstad Oskarshamn. Pappan som är före detta NHL-proffs drillar sonen till att gå i hans fotspår och dottern satsar på att bli stor influencer. Parallellt sker allt det som gör en ungdomsserie riktigt spännande; kärlek, intriger, konflikter, fester och skolgång.

Säsong 3 av Eagles på SVT

Det är en av huvudrollsinnehavarna, Edvard Olsson, som nu avslöjar när säsong 3 dyker upp i rutan. I ett inlägg på Instagram skriver han: ”Eagles säsong 3 släpps 4 Juni 2021”.

Premiären är alltså endast några månader bort, hurra!

När kommer Eagles säsong 4?

Edvard Olsson ger i samma inlägg en härlig uppdatering kring säsong 4, och yes, den blir av! Han skriver: ”Sen tackar vi för oss med en fjärde och avslutande säsong! Vi hörs!!”

Annons

Vad innebär det? Jo, att säcken kommer att knytas ihop i en fjärde och avslutande säsong. Exakt när är ännu inte klart.

Sökte statister till serien

Den tredje säsongen kommer precis som de två föregående att utspelas i Oskarshamn, samt även i Stockholm. I höstas kunde fans anmäla intresse för totalt 20 olika statistroller i serien. Produktionsbolaget sökte bland annat personer som kunde spela ”partypingla”, ”Stockholmstjej”, ”brittisk kvinna” och ”kaxig småländska”.

SVT:s mest tittade program

År 2019 var Eagles SVT:s mest tittade tv-program av personer i målgruppen 15-29 år, efter dokumentären om Josefin Nilsson. Under 2020 gick tittarsiffrorna upp med ytterligare 30 procent.

Eagles har även blivit en stor succé i länder som Norge, Danmark, Finland, Indonesien, Ryssland och Kazakstan.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons