Downton Abbey-film kan bli verklighet – redan i år

Saknar du också Downton Abbey? Snart kan du få se karaktärerna igen – och denna gång på film.
22 mars, 2017

En Downton Abbey-film kan bli verklighet redan i år. Det var i en intervju med ITV som skådespelaren Jeremy Swift, som spelade rollen som Septimius Spratt i succéserien, berättade att det finns planer för en filminspelning.

LÄS OCKSÅ: EFTER SKAM – HÄR ÄR NYA NORSKA SUCCESERIEN

”Det är meningen att inspelningen ska ske i år, men inget har huggits i sten än”, sa han och menade att logistiken med alla skådespelare har satt käppar i hjulet för inspelningsplanerna. Han avslöjade även att ett manus redan har skickats ut till skådespelarna, men att det sedan gått upp i rök.

”Det finns ett filmmanus som skickades till oss alla, men det försvann på ett Mission Impossible-sätt från våra mejlinkorgar. Med ett litet ’puff’”, sa han till ITV.

LÄS OCKSÅ: HON FÅR ROLLEN SOM DONATELLA VERSACE I HYLLADE TV-SERIEN

Enligt Harper’s Bazaar kan orsaken till det försvunna manuset vara att det fortfarande inte finns några definitiva beslut om filmen. Produktionsbolaget Carnival Films nekade till att det skulle finnas några konkreta planer om när filmen ska spelas in. Vi kommer alltså att få en Downton Abbey-film inom en obestämd framtid, men ett exakt datum får vi fortsätta att längta efter.