Donald Trump blockerade Chrissy Teigen på Twitter – här är anledningen

Donald Trump blockerade Chrissy Teigen på Twitter – här är anledningen

Det är inte första gången Chrissy Teigen är öppen med att hon ogillar Donald Trump. Men hennes senaste tweet blev droppen för presidenten.
26 juli, 2017

Många amerikanska kändisar och företag har varit tydliga med sitt ogillande gentemot den sittande presidenten Donald Trump. Nyligen kritiserade både Reebok och Björn Borg presidenten och hans politik på varsitt håll med smarta ställningstaganden.

Chrissy Teigen, modell och gift med sångaren John Legend, har länge varit öppen med att hon ogillar Donald Trump. Men hennes senaste tweet verkade vara droppen som fick bägaren att rinna över. Nu har Donald Trump nämligen blockerat henne på Twitter.

Det var i samband med att Donald Trump kritiserade republikanerna för att inte ”skydda sin president”, som Chrissy Teigen twittrade: ”Lolllllll no one likes you” till presidenten. Kort därefter valde han att helt blockera henne, något hon i sin tur tog en skärmdump på och twittrade om.

Chrissy Teigen har över 6,4 miljoner följare på Twitter där hon ofta delar med sig av allt från humoristiska och kritiska texter till vardagliga bilder på familjelivet med John Legend och dottern Luna. Hon har i flera års tid, nio år enligt egen utsago, skrivit om sitt ogillande gentemot Donald Trump och bland annat kallat honom ”galen” tidigare. Det verkar dock som att hennes senaste tweet var den som till sist fick Donald Trump att se rött och trycka på ”blockera”-knappen.

LÄS OCKSÅ: KIM KARDASHIANS STARKA KRITIK MOT TRUMP