Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Dokumentärserien Dogs på Netflix är det finaste vi sett

30 okt, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Bandet till våra fyrfota vänner är starkare än något annat. Snart släpps en ny dokumentärserie på Netflix som handlar om just den vänskapen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 16 november kan du streama Dogs på Netflix, en dokumentärserie om gränslös kärlek och trofast vänskap. Nu har trailern precis släppts på Youtube, men trots att klippet bara är dryga minuten långt är det riktigt svårt att hålla tårarna tillbaka.

Varje avsnitt kretsar kring de äventyr och utmaningar som människa och hund tacklar tillsammans, i länder som Syrien, Costa Rica, Japan och USA.

Här får vi bland annat möta flyktingen Ayham som kämpar för att återförenas med sin älskade Zeus och servicehunden Rory, tillgiven följeslagare till en svårt sjuk flicka.

– I tider av splittring och förvirring är ‘Dogs’ salva för själen, ett program som påminner oss om kärlekens förlåtande kraft, säger regissören Amy Berg till sajten Variety och fortsätter:

– Tänk om vi kunde inse hur bandet till hundar faktiskt kan föra oss samman.

Som upplagt för gråtfest!

Se trailern till dokumentärserien Dogs på Netflix:

Läs också:

Ny studie visar att hundar faktiskt förstår vad vi säger

Alexander Skarsgård spelar hemlig agent i nya serien The Little Drummer Girl

Netflix-dokumentär blickar tillbaka på 70-talets feminism

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons