Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Djävulen bär Prada blir musikal – och Elton John ska göra musiken

10 okt, 2017 
AvJoel Linde
Musikalen "Djävulen bär Prada" är ett steg närmare hamn, efter att Elton John har skrivit på som kompositör. Detta ser vi verkligen fram emot!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE har tidigare skrivit om att det som först blev en favorit i bokform, 2003, och sedan en favorit i filmform, 2006, nu också kommer bli en favorit i musikalform.

Men få detaljer har varit kända om Broadway-musikalen som sätts ihop av Kevin McCollum (Rent, Avenue Q) – fram tills nu. Legendaren Elton John har skrivit på som kompositör för projektet, tillsammans med Paul Rudnick som textförfattare.

Läs även: 14 oväntade saker du inte visste om Djävulen bär Prada

Både Anne Hathaway och Meryl Streep är slipade sångare och erfarna inom musikalfilm, så vi kan gott hoppas på att få se den live på scen. Meryl Streep har också tidigare sagt att hon gärna skulle vilja spela chefredaktören Miranda Priestly om en uppföljare skulle bli aktuell.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Riktigt när musikalen kommer vara klar återstår att se, men vi börjar redan nu lägga undan till en semester i New York.

via GIPHY

Annons