Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Disneystjärnorna då och nu

26 jun, 2020 
AvMalin Ny
Disneystjärnorna då och nu.
Miley Cyrus, Hilary Duff och Zendaya slog alla igenom via Disney och har haft lysande karriärer sedan dess. Här är Disneystjärnorna då och nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Våra topp 5 teckande DisneyfavoriterBrand logo
Våra topp 5 teckande Disneyfavoriter

Många av de mest lysande stjärnorna i Hollywood slog en gång igenom via Disney. Såhär såg de ut då – och det här gör de i dag!

Miley Cyrus

Miley Cyrus är förmodligen en av de mest kända Disneystjärnorna och sångerskan medverkade i den populära serien Hannah Montana mellan 2006 och 2011. Nuförtiden dejtar hon Cody Simpson och medverkade även i serien Black Mirror år 2019.

Hilary Duff

Om du växte upp på tidiga 00-talet känner du garanterat igen tv-karaktären Lizzie McGuire som spelades av Hilary Duff. Duff spelade Lizzie mellan 2001 och 2004 och medverkade även i filmen om samma karaktär som släpptes år 2003. Nuförtiden kan du se stjärnan i succéserien Younger. Det ryktas även om att en ny version av Lizzie McGuire ska spelas in inom kort.

Annons

Vanessa Hudgens

Filmen High School Musical blev otroligt populär när den kom år 2006, så pass att den till och med fick två uppföljare. Vanessa Hudgens, som spelade Gabriella, och har haft fortsatta framgångar i filmvärlden. Bland annat har hon medverkat i filmer som Sucker Punch och Spring Breakers.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale spelade Sharpay Evans i High School Musical, en karaktär som blev så pass populär att den fick en egen spin-off som hette Sharpay’s Fabulous Adventure och släpptes år 2011. Efter dagarna på Disney har hon medverkat i filmer som Playing It Cool och Amateur Night.

Annons

Selena Gomez

Selena Gomez började skådespela redan år 2002 i serien Barney & Friends, men slog inte igenom förrän hon spelade Alex Russo i Disneys Wizards of Waverly Place år 2007. Där jobbade hon ända fram till 2012 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Bland annat har hennes senaste album Rare toppar listor världen över och medverkade även som röstskådespelerska i filmen Dolittle som släpptes tidigare i år.

Bella Thorne

Bella Thorne slog igenom som Cece Jones i serien Shake it up och sedan dess har hon landat roller i filmer som Blended och Midnight Sun. Hon har även släppt en egen EP och startat ett eget sminkmärke.

Annons

Demi Lovato

Innan Demi Lovato gick vidare till att bli popstjärna medverkade hon i flera Disney-filmer – bland annat Princess Protection Program, Camp Rock och Sonny With a Chance mellan år 2009 och 2011.

Zendaya

Zendaya slog igenom, likt Bella Thorne, i Shake It Up, och ett par år senare fick hon den egna serien K.C. Undercover som sändes fram till 2018. 2017 medverkade hon i Spider-Man: Homecoming och The Greatest Showman, och förra året gjorde hon succé i serien Euphoria.

Foto: TT

LÄS MER: 

Disneyfilmerna med högsta betyg på topplistorna

Dolda sexdetaljerna i Disneys filmer

6 uppföljare till Disneyfilmer du inte visste fanns

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons