Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Här är trailern till otecknade Lilla Sjöjungfrun

11 maj, 2017 
AvSofia Börjesson
The Little Mermaid innehåller varken Ariel, Blunder eller Sebastian – men det finns ändå en hel del som känns igen från Disneys klassiker.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Trodde du att du skulle få se Disneys version av Den Lilla Sjöjungfrun så finns risken att du blir besviken, den otecknade filmen The Little Mermaid är nämligen baserad på Hans Christian Andersens saga. Det finns dock en hel del som vi känner igen från Disneys älskade klassiker, men borta är häxan, Blunder och Sebastian – och sjöjungfruns röst är det aldrig något fel på. Hon heter inte heller Ariel – och prins Eric levereras på ett alternativt sätt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I huvudrollen får vi se Loreto Peralta, och ja – hon sjunger. Några saker är sig alltså på pricken likt. Filmen ska släppas någon gång under 2017, men datumet är inte spikat än.

Se trailern för Lilla Sjöjungfrun här:

Läs mer:

Här debuterar David Beckham som skådespelare i King Arthur

Se teasern till Fifty Shades-filmen här – premiär 2018

Annons