Din perfekta sommaraktivitet – baserat på ditt stjärntecken

Sommaren närmar sig och det börjar bli dags att planera vad du vill att de kommande månaderna ska innehålla. En resa till ett nytt land? Lära dig ett nytt instrument? Varför inte låta stjärnorna bestämma!
04 maj, 2017

Givetvis ska vi göra det vi själva tycker är roligt och utvecklande, men har du brist på inspiration kanske denna lista kan hjälpa dig på traven.

Din perfekta sommaraktivitet – baserat på ditt stjärntecken:

Vädur

Väduren är den perfekta kocken. Har du inte vågat testa dina färdigheter i köket än? I så fall är det dags att du gör det – och bjud dina vänner på en kulinarisk middag på balkongen efteråt.

Oxen

Du behöver aktivera dig fysiskt. Gå med i ett fotbollslag eller spela beachvolley så du blir av med all din energi. Med din ledarskapsförmåga lär du bli lagkapten direkt.

Tvillingarna

Du klarar inte av att sitta hemma utan att utforska din nyfikenhet under en länge period. Därför är en roadtrip den ultimata sommaraktiviteten för dig. Glöm inte att packa ner snacks… Du har en tendens att bli arg när blodsockret sjunker.

Kräftan

Du älskar DIY-projekt! I sommar är det dags att du går igenom din Pinterest och tar tag i alla DIY-projekt som du har sparat.

Lejonet

Innerst inne är du fortfarande ett barn och för att bejaka den sidan bör din sommar bestå av äventyrliga aktiviteter. Besök närmaste vattenland eller äventyrspark genast!

Jungfrun

Dags att lämna jobbet på kontoret, Jungfru. Du är en blyg person och är inte gärna med på alla sociala events som ständigt pågår. Gå istället till djurparken och umgås med djuren. På så sätt slipper du alla människor.

Vågen

Precis som tvillingarna gillar du att hitta på saker. Du älskar dessutom att vara utomhus så varför inte hyra kajak med några vänner?

Skorpionen

Du är modig, lojal och en bra vän. Ta med dig din bästa vän ut på en cykeltur i skogen och packa ner tältet. Övernatta vid sjön och ät frukost vid vattenbrynet.

Skytten

Hoppa på nästa plan till ett land med vacker arkitektur och historia. Gör din sommar minnesvärd genom att undersöka din nya stads alla bibliotek och museer. Du kommer att älska det!

Stenbocken

För dig är familjen otrolig viktig. Samla ihop hela tjocka släkten och dra igång en stor grillfest. Alla är välkomna!

Vattumannen

Du är nog den vänligaste av alla. För att få ut det mesta av din sommar skulle ett volontärprojekt göra dig gott. Kolla med din kommun om det finns något du kan hjälpa till med.

Fiskarna

Du gillar egentid och det är inget fel med det. Varför inte lära dig ett nytt instrument i sommar? På så sätt får du tid för dig själv samtidigt som du lär dig något nytt.

Källa: Bustle.com
Foto: IBL/Shutterstock