Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Detaljerna om Carrie och MR. Big i nya Sex and the City-Serien

20 jul, 2021 
AvLinda Strömbäck
And just like that
Mer än 20 år efter premiären lever Sex and the City-hypen kvar i allra högsta grad. Nu kommer uppföljaren And just like that... Vi kunde inte hjälpa att undra vad den efterlängtade serien kommer att bjuda på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet viBrand logo
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

Sedan premiären 1998 har HBO:s Sex and the City skrivit historia. Succéserien gjorde ett feministiskt genomslag i kvinnors sexualitet och har vunnit flertalet priser tack vare sina höga tittarsiffror. Den omåttligt populära serien har resulterat i sex säsonger och två långfilmer.

Men efter fansens ständiga begär efter Carrie Bradshaw, NYC och Manolo Blahniks kom nyligen beskedet att kioskvältaren kommer tillbaka. Denna gång i serieformatet And just like that...

Sex and the city-SUCCÉN

Sex and the City utspelar sig i händelserna mecka och staden som aldrig sover. Med kolumnisten Carrie i spetsen (spelad av Sarah Jessica Parker) får man följa henne, karriärkvinnan Miranda (Cynthia Nixon), konsthandlaren Charlotte (Kristin Davis) samt PR-strategen och manslukerskan Samantha (Kim Cattrall).

Annons

Tillsammans utforskar de fyra vännerna Manhattans dejtingscen, och syns inte sällan diskutera den över en Cosmopolitan eller två.

Serien har dessutom bjudit på sex, kärlek, dejtingkatastrofer och den långa relationen mellan Carrie och Mr. Big. Nu avslöjas ikonparets nästa steg i den nya serien.

Nya serien And just like that...

I And just like that... har vännerna nu nått femtioårsåldern. I ett pressmeddelande avslöjas handlingen till den tio avsnitt långa serien.

”I den nya serien skildras livet för vännerna Carrie, Miranda och Charlotte medan de försöker navigera från den komplicerade verkligheten i trettioårsåldern till den komplicerade verkligheten i femtioåldern. I allt vad livet och vänskapen innebär.”

Däremot har fansen reagerat på att det är en av karaktärerna som saknas i uppföljaren – nämligen Samantha. Något många tror beror på den offentliga fejden Kim Cattrall tidigare haft med Sarah Jessica Parker.

Annons

Serien som började spelas in under våren i New York har nu läckt ytterligare detaljer om karaktärernas liv. Som utspelar sig mer än tio år efter vi såg dem sist.

läckta detaljer – SPOILER ALERT!

I uppföljaren And just like that... är Carrie programledare för sin egen podcast och maken Mr. Big (Chris Noth) kvar i finansyrket.

Men nyligen avslöjade Page Six detaljerna om Carries och Mr Bigs relation från ett läckt manus. Nämligen att de skilt sig och befinner sig mitt i en smutsig skilsmässa.

”Jag spelade in podcasten, tvättade mitt hår. Visst, jag åt eller sov inte, men jag mådde åtminstone bra över mitt äktenskap. Nu är jag bara en av de fruarna han tog hand om?” lyder Carries repliker i manuset.

Även karaktären Natasha (Bridget Moynahan), en av Mr Bigs tidigare fruar, syns göra en comeback i serien.

Premiärdatumet för serien har ännu inte släppts, men vi väntar med spänning!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons