Detaljen bakom Julia Fox makeup under Paris fashion week

Julia Fox under Paris fashion week

Julia Fox och Kanye West i matchande outfits uppmärksammades stort under modeveckan i Paris – och Julia Fox sminkning gick inte heller obemärkt förbi. Och det som blev hennes signaturlook för veckan stod ingen mindre än pojkvännen bakom.
27 januari, 2022
Julia Fox - 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: Julia Fox - 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud

Julia Fox och Kanye West kan vara Paris fashion weeks mest uppmärksammade par, som tog matchande outfits till en ny nivå – och som dessutom gjorde sin officiella röda mattan-debut ihop. Vi har bland annat sett dem matcha i outfits helt i jeans, och helt i läder.

Julia Fox och Kanye west under modeveckan i Paris

Paret strax innan Kenzos visning. Julia Fox jeans och boots från Diesel, jacka och stora guldörhängen från Schiaparelli. Kanye i jacka och jeans från Balenciaga och svarta stövlar från Red Wing.

Julia Fox och Kanye west under modeveckan i Paris

Även här bär Julia Fox Schiaparelli, den här gången från topp till tå.

Utöver parets väl genomtänkta outfits såg vi Julia Fox i en markant svart eyeliner och ögonskugga, i en tyngre cat-eye-look, vid flera tillfällen under veckan. Och den som står bakom hennes sminkning är ingen mindre än Kanye West.

”Vill ni veta vem min favorit makeup-artist är?” skriver Julia Fox i ett klipp på Instagram där vi ser Kanye sätta hennes ögonskugga.

Julia Fox och Kanye west under modeveckan i Paris

På sin Instagram story visar Julia Fox när Kanye West fixar med hennes makeup.

Men, det var faktiskt inte bara Kanye som hade ett finger med i spelet gällande Julia Fox signaturlook för veckan. Makeup-artisten Daniel Kolaric stod också för hennes look, och för att få till den användes enbart produkter från Pat McGrath. På Instagram redogör hon för alla produkter som användes för att få till Julias look.

Kanye West har uppdaterat Julia Fox stil

Kanye och Julia möttes under nyårsafton i Miami, och tidigare denna månad gav Julia Fox Kanye West kredd för att ha uppdaterat hennes stil. Redan under deras andra dejt ska Kanye ha överraskat henne med en hotellsvit full av kläder, för att sedan styla Julia inför en improviserad fotografering under deras, utöver det, påkostade date night.

– Några dagar efter att jag träffat honom var allt mitt skit i kartonger, borta. Det kändes så renande. Som att jag inte bara gjorde mig av med mina gamla kläder, utan samtidigt mitt gamla liv. Jag var väldigt bestämd på att verkligen göra mig av med allt. Att göra mig av med allt det gamla, säger hon i en intervju med Interview Magazine.

– För någon som mig med ett enormt kontrollbehov och som är van vid att alltid ta hand om mig själv, att bara släppa på det och bli omhändertagen, är väldigt främmande för mig nu. Jag har alltid varit den som tagit hand om andra under så lång tid, så det är verkligen en upplevelse, men ärligt talat, jag tycker att jag förtjänar det, fortsätter hon.

Julia Fox och Kanye West fångade på bild i Hollywood tidigare i januari.

Julia Fox och Kanye West fångade på bild i Hollywood tidigare i januari.

Till People har en källa sagt att Julia är ”typ som Kanyes musa”.

– Han älskar hennes leende och attityd, säger källan vidare till sajten om Kanyes känslor för Julia.

Kim tackar Kanye för att ha introducerat henne till modevärlden

Även ex-frun Kim Kardashian har hyllat Kanye West för att stå bakom hennes intresse för mode.

– Tack till Kanye som var den som verkligen introducerade mig för modevärlden. Jag blev helt förälskad i mode och så oerhört inspirerad av så många människor. Men också, allt detta är som en dröm – att jag får vakna upp och bära alla dessa underbara kläder och testa nya grejer och ta risker, jag ställer mig ödmjuk inför det här, tackade Kim Kardashian när hon vann pris för årets modeikon under People's choise awards 2021.

Foto: TT, Instagram