Det senaste med Molly Nutley: "Jag gråter väldigt ofta"

Härliga skådespelerskan Molly Nutley gråter över hur orättvis världen är och skrattar när pojkvännen Gustav Lindh skämtar. Hon samlar på Dr Martens och jackor. Och så har Molly äntligen hittat en prisvärd lösning för sin problemhy. Vi frågade om hennes senaste…
03 november, 2017

Av Annah Björk Foto Billie My

… Klädinköp ”En blå jeansjacka från Humana. Jag är jackgalen.”

…  Låt ”Det var Still med Seinabo Sey.”

…  Film ”Wonderwoman. Tyckte det var ascoolt att se riktiga fightingscener med kvinnor och själva storyn var bättre än jag trodde.”

… Bok Störst av allt av Malin Persson Giolito, en av de bästa böcker jag har läst.”

…  Matextas ”När jag var i Valencia och vi grillade doradas, hela fiskar. Det var sjukt gott. Jag älskar att laga mat.”

…  Dansgolv ”På en karaokebar i Valencia. Min pojkvän sjöng Don’t stop me now.”

…  Resa ”Valencia, på en härlig sommarsemester.”

…  Favoritapp ”Afterlight, en bildredigeringsapp. Jag fixar mina bilder så att de ser gamla ut, lite som att de är tagna med polaroidkamera.”

…  Tv-serie ”Handmaid’s tale. Jag gillar hur den ifrågasätter ledare och annat som är fucked up på ett skit-snyggt sätt, snarare än skriver folk på näsan.”

… Skickade sms ”Till min kompis, en emoji som klappar händer och ett hjärta.”

… Mottagna sms ”Från min pojkvän: ’Vi åker lite bräda nu på dagen medan du sitter i intervjuer så kan vi hänga på Fikabaren sen.’”

… Googling ”Göran Kling. Hans ringar är säkert coola på vissa, men inget jag skulle spendera 12 000 kronor på.”

… Tårar ”Jag gråter väldigt ofta. Både när jag är glad och ledsen. Senast i går när jag pratade om hur orättvis världen är och hur hopplöst det kan kännas ibland. Jag fick panik över hur jävla jobbigt det måste vara att leva i de delar av världen där jämställdheten inte ens kommit så långt som i Sverige.”

… Gapskratt ”Jag tokskrattar med min pojkvän. Det händer inte så ofta att man skrattar så man typ kissar på sig, men med honom gör jag det och det var det som gjorde att jag blev kär i honom.”

… Girl crush ”Min bästa kompis Mickan. Hon är alltid min girl crush.”

… Insikt ”Att tålamod lönar sig.”

… Modeupplevelse ”Provade ett par assnygga Dr Martens, som jag just nu tyvärr inte kan köpa. Tipp-ex-vita, matta. Jag är ett Dr Martens-freak.”

… Besvikelse ”På Midsommarafton la jag upp en bild på Instagram på mig och min kompis, assnygga i behå, shorts och stora skinnjackor. Samtidigt la min kille upp en bild på honom och hans killpolare där de inte hade tröjor på sig. Jag fick mycket skit för min bild och blev ombedd att ta ner den medan ingen gjorde detsamma på min killes. Den insikten gjorde mig fett besviken.”

… Beautymåste ”Jag har problem med akne och har testat allt. Nu har jag äntligen hittat Exuviance och min hud mår prima. Det är prisvärt som in i helvete.”

… Drink ”Moscow mule, hemma på balkongen!”