Det kommer en säsong 4 av Love is blind – då har den premiär

22 feb, 2023 
Love is blind säsong 4
Är kärleken blind? Efter tre säsonger av Love is blind är svaret på den frågan fortfarande oklart. Men nu är fjärde säsongen här!
Annons
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix

Realityprogrammet som går ut på att testa om kärleken verkligen är blind får en ny säsong. På Love is blinds egna instagramkonto publicerades i februari en reel som avslöjade att en fjärde säsong är på väg. Och den var bara en månad bort!

I reelen, som också är en liten trailer, får vi se en kort glimt från säsongen och frierier kommer att ske.

Vad handlar Love is blind om?

Konceptet för realityserien är relativt enkelt. Det hela är ett slags socialt experiment för att lyfta bort faktorn utseende när vi väljer partner. Deltagarna i Love is blind får bara träffas i så kallade poddar, små rum med varsin soffa och en vägg emellan dessa så att de inte kan se varandra. Genom en serie dejter (där alla har med sig varsitt anteckningsblock) lär de känna varandra. Men inte förrän den ena friar får de se varandra i verkligheten. Därefter får de par som valt varandra åka på drömsemester tillsammans följt av att de får testa att bo ihop. Det slutgiltiga testet är vigseln: Kommer paren säga ja till varandra? Och är kärleken därmed blind?

Annons
Podden deltagarna i Love is blind dejtar varandra i
Dejterna i Love is blind sker i små så kallade poddar med en soffa. Deltagarna pratar med varandra genom den upplysta väggen.

Hur har det gått i tidigare säsonger av Love is blind?

Konceptet har haft blandad framgång. Kärleken har visat sig vara blind, men samtidigt inte. ”Love is blurry”, som en deltagare i en tidigare säsong uttryckte det. En hel del par har klarat sig från poddarna och faktiskt sagt ja vid altaret. Men sedan har det oftast tagit slut. Det finns dock de par som hållit. Däribland Lauren och Cameron från säsong ett och Brennan och Alexa från säsong tre.

Brennan och Alexa från säsong 3 av Love is blind på Netflix
Alexa Alfia och Brennon Lemieux sa ja till varandra i säsong 3 – och är fortfarande ett par!

När har Love is blind säsong 4 premiär?

Den 24 mars har den fjärde säsongen av Love is blind premiär på Netflix. Låt oss ha en helg fylld av reality!

Annons
5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons