Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Det har (äntligen!) släppts en jullåt för hundar – lyssna här

19 nov, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
En klatschig sång med fokus på leksaker med pip och söta bjällror. Ja, så beskrivs världens första jullåt för hundar – Raise the Woof. Lyssna på den här!
Annons
Smakerna som är gjorda för julenBrand logo
Smakerna som är gjorda för julen

Julen närmar sig med stormsteg, och för att göra det möjligt för alla att komma i stämning har hundmatföretaget Tails.com släppt, vad de påstår sig vara, den allra första julsången för hundar.

Låten, som heter Raise the Woof, är baserad på ljud och läten som hundar tycker om – däribland pipiga leksaker, bjällror och uppmuntrande kommandon. Enligt CNN ska företaget ha använt sig av en fokusgrupp bestående av 25 hundar i skapandet av låten. Tillsammans fick de utvalda hundarna lyssna på mer än 500 olika typer av ljud, samtidigt som deras reaktioner analyserades.

– Tecken på att hundarna gillar låten är att de blir alerta och försöker spåra var ljudet kommer ifrån, att de spänner huvudet eller rör på öron för att bättre kunna höra, samt att de viftar på svansen, förklarar företaget i ett pressmeddelande enligt CNN.

Så reagerar hundar på låten

Hjärnorna bakom Raise the Woof är företagets veterinär Sean McCormack och hundbeteendevetare Carolyn Menteith, och till sin hjälp har de haft kompositören Soviet Science och producenten Scuta Salamanca.

Annons

När företaget publicerade låten på Facebook fylldes kommentarsfältet snabbt med inlägg från hundägare som delade med sig av sina djurs reaktioner.

Dexter är ett stort fan”, kommenterade en.

Dylan älskade melodin. Han började vifta på öronen direkt”, skrev en annan.

Även på Twitter har flera delat med sig av sina hundars reaktioner på låten.

Här kan du lyssna på Raise the Woof och titta på den tillhörande musikvideon:

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons