Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Det handlar säsong 3 och 4 av Eagles om

03 jun, 2021 
AvLouise Berglund
Felicia och Ludvig i Eagles på SVT
Eagles är tillbaka med sin tredje säsong på SVT. Just nu spelas dessutom en fjärde och sista säsong in. I en stor intervju med ELLE avslöjade Alva Bratt vad båda säsongerna kommer handla om.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skådespelaren Alva Bratt om sin stil: "Jag älskar axelvaddar"Brand logo
Skådespelaren Alva Bratt om sin stil: "Jag älskar axelvaddar"

SVT-serien Eagles kretsar kring fem ungdomar i Oskarshamn och hockeylaget med samma namn som serien. Vi får följa flera parallella historier om allt från att ha en bror i fängelse till att kämpa med trasiga familjerelationer, dricka för mycket, våga följa sina drömmar och hantera stormande kärlek.

Då har säsong tre av Eagles premiär

Säsong tre av Eagles har premiär fredagen den 4 juni och faktum är att den fjärde och sista säsongen spelas in just nu. ELLE träffade Alva Bratt över Zoom, en vårdag innan hon skulle åka till Oskarshamn och börja med inspelningarna på allvar.

Du har väl inte missat vår stora intervju med Alva Bratt?

Annons

Alva Bratt gör rollen som influencern Felicia Kroon, som flyttat tillbaka till Sverige från USA.

– Hon är överklass och uppvuxen i Boston. Hon är ganska knarkig och en festtjej i väldigt ung ålder. Hon är för rik och olycklig för sitt eget bästa. Det är ingen bra kombination! Jag var lugnare i den åldern. Jag gick bara och såg teater hela tiden, säger Alva.

Det handlar säsong tre och fyra av Eagles om

Självklart passade vi på att fråga Alva Bratt om vad både säsong tre och fyra kommer handla om. Lugn, vi bad henne berätta utan allt för mycket spoilers.

– Det har gått en tid, vilket är ganska kul. Allting är svinhärligt i säsong tre faktiskt. Till en början. Sedan blir det inte så härligt längre. Familjen Kroon är ju ett sinking ship. Det är en stor spricka i familjen som ligger och gror, som ett infekterat sår. Vi kommer fortsätta beröra viktiga ämnen och dessutom kommer man få lära känna några karaktärer närmare som varit mer i skymundan tidigare.

Alva Bratt spelar Felicia Kroon i Eagles
Alva Bratt spelar influencern Felicia Kroon.

Hur känns det att vara igång med den avslutande säsongen?

– Samtidigt som det känns härligt att avsluta ett kapitel känns det jättevemodigt. Då kommer vi ju aldrig träffas igen, jag och Felicia. Det är som att jag tagit henne lite för givet, tänkt att vi ändå ska göra en till säsong och att jag slipper klä på mig hennes kläder och hennes problem en stund. Men nu är det hejdå och jag ska släppa henne fri.

Annons

Du är blond nu! Är Felicia också det?

– Hon är också blond. Och har lugg! I en av säsongerna har jag dessutom jättelångt hår, extensions. Men det var en fas!

Det känns som att Felicia blivit allt mer destruktiv för varje säsong. Håller du med?

– Ja, det är hela tiden som att man luras och tror att det ska bli bättre. Sen får hon alltid någon käftsmäll. Hon har ju ett missbruk. Det låter så grovt att säga det men hon har ju beroendetendenser. Och hon tar aldrig riktigt tag i dem. För varje gång blir fallen lite större.

Säsong tre av Eagles har premiär den 4 juni på SVT.

Annons