Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Det hände under SAG Awards 2022 – nattens snackisar

28 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
SAG Awards 2022
SAG Awards 2022 hölls under natten till måndagen och priser inom film och tv delades ut. Men galan bjöd även på annat! Här är galans snackisar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 gånger kändisar gjort statements på röda mattanBrand logo
TV: 5 gånger kändisar gjort statements på röda mattan

Under natten till måndagen gick den årliga galan SAG Awards, Screen Actors Guild Awards, av stapeln. Galan där priser delas ut av skådespelarnas fackförbund. Under årets gala belönades bland annat Will Smith för sin roll i King Richard och Jessica Chastain för The Eyes of Tammy Faye.

Galans stora vinnare

Galans stora vinnare blev dock CODA, som vann pris för Bästa ensemble, och där Troy Kotsur tog emot pris för Bästa manliga biroll. Det är första gången som en film med främst döva skådespelare i rollistan vinner det ärade priset, skriver Hollywood Reporter.

Annons

Men! Så klart kammade även höstens stora snackis på Netflix, Squid game, hem flera priser. Det blev totalt tre, där skådespelarna Lee Jung-jae och HoYeon Jung prisades för sina roller, och tv-serien vann pris för Bästa stuntensemble. Squid game blev den första icke-engelskspråkiga serien någonsin att vinna på SAG Awards, skriver People.

SAG awards 2022
Lee Jung-jae och HoYeon Jung med sina priser!

Förutom att en massa priser delades ut så hände en hel del andra saker under kvällens gala. Vi har därför samlat nattens snackisar! Enjoy!

Annons

Selena Gomez fall på röda mattan

Selena Gomez var på plats och skred galafin fram längst röda mattan, när hon råkar ramla. Hennes höga svarta klackar svek och hon föll, men snabbt fick hon hjälp upp på fötter igen. Ja, vi kan inte annat än att hålla med Variteys tweet om Selenas fall, det är klart att hon av alla människor lyckas göra det med stil!

Bradley Cooper och Lady Gagas återförening

Som det snackades om Bradley Cooper och Lady Gaga efter att vi alla fått bevittna deras kemi i A star is born. Nog var det många som ville att det skulle vara love på riktigt, trots att de båda dementerade det gång på gång – och inte blev det mindre tissel efter att vi fick nys om Bradley och Irina Shayks skilsmässa.

Nå väl, det är inget mer än vänskap mellan dem, men deras återförening under galan, fyra år efter att filmen kom ut, gör oss varma ändå!

SAG awards 2022
Och det var inte bara vi som gillade Lady Gaga och Bradley Coopers återförening – av bilder att döma var det ett varmt och kärt återseende från bådas håll.

Squid game-gänget återförenat i galakläder

Vi känner igen dem i de gröna träningsoverallerna. Men nu ser vi för första gången hela Squid game-gänget samlat i galastass! Lite wow-känsla ändå va?

Annons
SAG awards 2022
Skådisarna från Squid game poserar stiligt på mattan!

Troy Kotsur blev första döva personen att vinna pris

Historiskt blev det när Troy Kotsur blev den första döva personen att under galan vinna pris för sin roll i CODA. Hurra!

SAG awards 2022
Troy poserar stolt med galans priser.

Scandals kärlekspar på scen

Ja, kanske var återföreningar kvällens tema? På scen såg vi även Kerry Washington och Tony Goldwyn ihop på scenen, för att dela ut pris för Bästa ensemble – i sann Scandal-anda.

Annons
SAG awards 2022
På scen för att dela ut pris såg vi kärleksparet från Scandals!

Foto: TT

Se också: Här är Zendayas 12 mest hyllade looks på röda mattanBrand logo
Se också: Här är Zendayas 12 mest hyllade looks på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons