Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Det gör Kate Moss 24-åriga syster Lottie i dag

12 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Lottie och Kate Moss på modevisning 2014.
Lottie Moss har gjort som sin storasyster Kate och satsat på modellkarriären.
Men det är inte allt hon sysslar med i dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kate Moss - 7 Saker du vill vetaBrand logo
TV: Kate Moss - 7 Saker du vill veta

Kate Moss, 47, slog igenom i början av 1990-talet och blev genom sin karriär en av de allra kändaste supermodellerna. Hon var ett av ansiktena utåt för heroine chic-trenden och har genom åren frontat otaliga reklamkampanjer. Hon har gått på catwalks för flera av världens största designers och prytt omslagen på de flesta stora modetidningarna.

Moss-släktens modellkarriärer

Hennes dotter Lila Grace Moss, 19, har också givit sig in i modellvärlden. Hon debuterade som 18-åring när hon gick på catwalken för Miu Miu 2020.

Annons

”Tack för att ni lät mig debutera på den mest drömmiga showen. Jag är besatt av både håret och sminket”, skrev Lila Grace Moss på Instagram efter det första uppdraget.

Och sedan dess har hon fortsatt. Flera gånger har hon modellat tillsammans med sin mamma. I september förra året gjorde Lila ett uppmärksammat framträdande för för Fendi x Versace under Milan fashion week. Då tog hon nämligen med sig sin insulinpump på scenen, något som uppskattades.

Lila Moss hyllade catwalkframträdande med insulinpumpen.

Och det här med Moss-modeller slutar inte där. Kate Moss har en halvsyster vid namn Lottie som också hon är modell. De delar samma pappa, Peter Moss, men har olika mödrar.

Annons

Lottie och systern Kate Moss

Lottie Moss, som är 24 år, syntes för första gången i offentligheten 2011 när hon fångades på bild under Kate Moss bröllop med Jamie Hince (som hon senare skilde sig från 2016). Lillasystern var en av brudtärnorna och bilderna publicerades i amerikanska Vouge.

– Det går liksom i familjen. Kate har varit en jättestor anledning till varför jag började, berättade Lottie Moss för Teen Vouge vid sin debut.

Lottie Moss på premiären av Once upon a time... in Hollywood.
Lottie Moss på premiären av Once upon a time... in Hollywood.

2014 fick hon sitt första modellkontrakt när hon signade för brittiska Storm management. Strax därpå syntes hon i tidningar som Dazed magazine och Teen Vouge.

Annons

Två år senare var hon på Paris Vouges omslag tillsammans med Lucky Blue Smith, och 2015 gjorde hon sin debut på catwalken för Sonia Rykiel under Paris fashion week.

Lottie Moss senaste fotografering för Pretty little things.
Lottie Moss senaste fotografering för Pretty little things.

Parfym och Onlyfans – det gör Lottie Moss i dag

Nu har Lottie Moss också givit sig in i entreprenörskapet och har bland annat en egen parfym. Förra året meddelade hon också att anslutit sig till den omtalade sajten Onlyfans.

I november 2021 berättade Lottie Moss att hon är singel och nöjd med det och “faktiskt väldigt lycklig för första gången”, som hon beskrev det på Instagram story.

Annons

Hon dejtade tidigare The Vamps-sångaren Tristan Evans, och innan dess har hon haft ihop det med Alex Mytton och Sam Prince från realityserien Made in Chelsea.

Foto: TT

Se också: Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellenBrand logo
Se också: Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons